Računalništvo, telefonija
23.08.2010 14:08
Posodobljeno 14 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zvok in dizajn z roko v roki

"Filozofija podjetja Audica temelji na izjemnem dizajnu, lahki prostorski umestitvi in zvočni kvaliteti, ki presega meje velikosti samih zvočnikov. Serija Audica CX je namenjena predvsem domačemu kinu ali kot zvočna dopolnitev TV sprejemnika, hkrati ne bo zavihala nosu pri predvajanju glasbe."
CX-SYSTEM 1
CX-SYSTEM 1

Angleško podjetje Audica se že od svojega nastanka spopada z mislijo o združitvi kvalitete zvoka in samega dizajna ter konstrukcije zvočnika in njegovo čim lažjo umestitev v bivalni prostor.

Ideji so se vsekakor približali s serijo zvočnikov namenjenih domačemu kinu Audica CX-Series. Serijo sestavljajo trije različni sistemi, ki so posebej prilagojeni osebnim potrebam različnih uporabnikov. Vsi po vrsti so namenjeni ojačevalnikom z močjo do 100 W pri 8 ohm.

Posebnost serije je centralni zvočnik, ki v sebi skriva tako levi in desni zvočnik, kot sam centralni zvočnik. Kot vsi ostali zvočniki iz serija temelji na 2 cm visokotoncih, 5 cm srednjetoncih z magnetom iz neodimija in bas refleksno odprtino. CX-LCR zajema 3 visokotonske enote, 6 srednjetonskih enot in 3 basrefleksne odprtine.

SYSTEM 1 dopolnjujejo dve satelitski enoti CX-S in subwoofer CX-SUB s 25 cm membrano. Subwoofer z močjo 200 W tehta 15 kg.

Od predhodnjega se razlikuje po razdružitvi prednjega levega in desnega satelita od centralnega zvočnika. CX-C je v tem primeru sestavljen iz 1 visokotonske enote, 4 srednjetonskih enot in 2 basrefleksnih odprtin. Sateliti in subwoofer ostajajo enaki prvemu sistemu.

Tretji in hkrati najzanimivejši sistem namesto prednjih satelitov pridobi dve samostoječi zvočni omarici. CX-T sta sestavljeni iz visokotonske enote, 4 srednjetonskih in 2 basrefleksnih odprtin. CX-T seže v višino zglednih 106 cm, tako da bo visokotonska enota zagotovo v višini vaših ušes.

Komplete za domači kino Audica CX dobimo po priporočeni ceni 888,00 € (komplet CX-SYSTEM 1), oziroma 990,00 € (komplet CX-SYSTEM 2) ali za 1.380.00 € (komplet CX-SYSTEM 3).


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TIFT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TIFT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TIFT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več
Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več

MIT INFORMATIKA d.o.o.

Sveti Duh 274, 4220 Škofja loka, Tel: 04 281 31 00
Celovite ERP rešitve za podjetja MIT informatika je vodilni partner proizvodnih, gradbenih in storitvenih podjetij. Že 30 let svetujejo in implementirajo inovativne informacijske ... Več

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862
Razmišljajte kot vaši kupci Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih ... Več