VENUM PC

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 28102258
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
8394997000
Transakcijski račun:
SI56 6100 0002 3743 134
Osnovna dejavnost:
S95.110 Popravila in vzdrževanje računalnikov in perifernih enot
Ustanovitelj:
ĆoraliĆ Haris

Gaming računalniki, kot ste si jih vedno želeli

Venum PC je inovativno podjetje, ki se ukvarja s servisom, odkupom in prodajo računalniške opreme. Na njihovi spletni strani najdete tudi novice iz sveta računalništva in spletno trgovino.

Venum PC je podjetje, ustvarjeno iz ljubezni do tehničnih stvari. Osredotoča se predvsem na gaming izdelke, kot so gaming računalniki, tipkovnice, stoli in ostale dodatne komponente z gaming področja.

Njihovi izdelki so kakovostni in ugodnih cen. Poleg novih izdelkov ponujajo tudi rabljene ali obnovljene namizne in prenosne računalnike z daljšo garancijo. Prednost podjetja je, da obiskovalci lahko določene izdelke pred nakupom preizkusijo, hkrati pa nudijo usmerjanje in svetovanje za pravi nakup, odvisno od potreb in želja kupcev.

Nenehno izobraževanje zaposlenih je v prid posameznikom, ki potrebujejo pomoč pri izbiri in sestavi različnih konfiguracij računalnikov, denimo za igranje iger, obdelavo video posnetkov, arhitekturno risanje, strojno zahtevna opravila in podobno.

Boljši od konkurence

Komponente podjetja, ki so najboljše na trgu, so primerne za optimalno delovanje v vseh pogojih. Računalnike iz redne ponudbe lahko nadgradijo, so pa tudi optimizirani in testirani.

Njihova ponudba temelji na zmogljivosti in nizki ter ugodni ceni. Hiter čas dobave poskrbi, da kupci izdelke prejmejo v le nekaj dneh od nakupa.

Venum PC ponudba

Ponudbo tako s cenami kot tudi z novimi produkti vsakodnevno osvežujejo.
Naj bo podjetje ali samo posameznik, vsak bo v trgovini Venum PC našel računalnik in računalniške komponente za svoje potrebe. V trgovini predstavljajo pestro izbiro novih in rabljenih gaming računalnikov, računalniških komponent, novih in rabljenih namiznih in prenosnih računalnikov.

S pravilnim svetovanjem posameznika vodijo do ustrezne izbire izdelkov, servisirajo mobilne telefone, računalnike, prenosnike in tablične računalnike. Ob nakupu njihovih izdelkov nudijo tudi namestitev programske in strojne opreme Windows in Linux ter protivirusne zaščite.

V primeru težav z računalniki odstranijo morebitne viruse in rešijo podatkovno bazo na trdih diskih, SSD pogonih ali USB ključkih.
Nenehno nadgrajevanje znanja jim omogoča, da so pri svojem delu unikatni s smislom za estetiko in doseganjem odličnih rezultatov.

Njihova dodana vrednost je znanje o različnih vodnih hlajenjih računalnikov ter zdravo navijanje računalniških komponent, pri čemer lahko dosežejo do 30 % boljši izkoristek že obstoječe komponente.

Ugodne cene

Storitev, ki se je uporabniki najpogosteje poslužujejo, je diagnostika računalnikov. Servisna ura znaša 30 EUR z DDV, če pa se servis opravi v podjetju, diagnostike ne računajo. Čiščenje računalnika, ki vključuje tudi menjavo termalne paste, pa znaša 25 EUR. Reševanje podatkov na računalniku nudijo že od 150 EUR.

Poleg ugodnih cen kupcem nudijo tudi plačilo na obroke (do največ 12). Podroben cenik je dostopen na tej povezavi.

Spletna trgovina Venum PC

V spletni trgovin lahko najdete pestro izbiro namiznih, prenosnih računalnikov, monitorjev in računalniških komponent. V posebni ponudbi so top cene, na razprodaji pa so izdelki, ki so znižani tudi do 15 %.

Trgovina Venum PC se nahaja v trgovskem centru Planet Tuš v Kranju.
SERVIS
TRGOVINA


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja VENUM PC

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem VENUM PC? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.