S-GRAF d.o.o.

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 18685803
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
5636248000
Transakcijski račun:
SI56 0310 4101 2268 818
Osnovna dejavnost:
C18.130 Priprava za tisk in objavo
Ustanovitelj:
Sandi Breznik

O podjetju S-GRAF d.o.o.

S-GRAF d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na trgu tiskarskih storitev. Naročnikom nudijo kakovostne rešitve in nenehen razvoj na področju tiskanja. Med ponudbo lahko zasledite tiskovine, nalepke, žige, transparente in raznovrsten promocijski material. Na izredno priročnem vmesniku lahko sami izpolnite naročilo in ga prilagodite po svojih merah.

Tiskovine

S-graf_katalogi-prospekti

Ponašajo se s pestro ponudbo tiskovin. Razpolagajo z vizitkami, tako s klasičnimi kot specializiranimi za različna področja. S pomočjo vmesnika si lahko izberete način tiska, vrsto papirja, dimenzije in tudi hitrost izdelave. Vizitke izdelujejo s kakovostnim 350 GSM Gardamat papirjem ali drugim specialnim papirjem. V primeru, da že imate pripravljeno svojo grafično podobo, jo lahko priložite k naročilu.

Poleg vizitk ponujajo tudi tisk vabil, pisalnih blokov, dopisnih listov, letakov, kuvert in ostalih tiskovin. Izbirate lahko med klasičnimi ali premium vabili. Vsaka kategorija vabil ima možnost pokončnega ali ležečega tiska. Enako kot pri vizitkah, lahko preko vmesnika prilagodie svoje naročilo. Pri klasičnih vabilih z osebno noto se lahko odločite za papir s premazom ali sijajem, pri premium vabilih pa lahko izbirate med kopico posebnih papirjev, kot so zlata metalik, eko natur rjava in ostale specializirane barve.

Štampiljke

S-graf_namenske štampiljke

Na spletni strani podjetja S-graf si lahko ogledate raznoliko ponudbo štampiljk, od klasičnih štampiljk, numeratorjev ali datirk. Naročite si lahko tudi ročne štampiljke pre-ink, ki imajo barvo v sami štampiljki in ne potrebujejo dodatne blazinice. To pomeni ostrejši odtis brez packanja. Prednost pre-ink štampiljk je predvsem ta, da naredijo kar do 10-krat več odtisov in so primerne za odtis večjih oblik, ki se pri klasičnih štampiljkah zapackajo.

Enostaven vmesnik za oblikovanje

Podjetje S-graf ima na voljo uporaben in priročen vmesnik za oblikovanje izdelkov iz njihove ponudbe. Je oblikovanje preprosto? Da. Med predlogi izdelkov izberite najprimernejšega in nato začnite z oblikovanjem. Izberi slog pisave, oblikujte besedilo, izberite motiv … Skratka, pustite domišljiji prosto pot.

Več informacij pa najdete na spletni strani podjetja.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja S-GRAF d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem S-GRAF d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.