Računalništvo, telefonija
Telefonija
05.07.2024 12:31
Posodobljeno 5 ur nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Galaxy Unpacked Julij 2024: Odkrij svojo zgodbo

Samsung je pred dogodkom Galaxy Unpacked, ki bo 10. julija, objavil nov globalni film, s katerim želi povečati pričakovanje pred predstavitvijo naslednje meje umetne inteligence Galaxy AI.

V novo objavljenem videoposnetku več obrazov osvetli drobec svetlobe, kar simbolizira odprtje povsem novega sveta in sprostitev novih možnosti, ki jih omogočajo revolucionarne inovacije. S kampanjo Samsung vabi oboževalce po vsem svetu, naj prestopijo meje in uživajo v novih, edinstvenih izkušnjah.

Bodite pripravljeni na ogled naslednje meje umetne inteligence Galaxy AI, ki ponuja nove načine za pospeševanje ustvarjalnosti, produktivnosti, komunikacije in še veliko več. Oglejte si spodnji videoposnetek in poglejte, kako Samsung odpira nov svet priložnosti, in ostanite z nami, dokler ne zaživi vrhunska inovacija.

Z Galaxy AI se začenja novo poglavje. Spremljajte spletno stran samsungmobilepress.com za več informacij in novosti ter se nam pridružite na dogodku Galaxy Unpacked 10. julija.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Samsung

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Za več informacij so vam na voljo pri SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 589 81 26
Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji, je globalno tehnološko podjetje za plačilne rešitve. Družba je del mreže Mastercard, ki obsega več kot 210 držav in ozemelj po ... Več

LabelProfi d.o.o. – digitalna produkcija etiket in fleksibilne embalaže

Ozare 18a, 2380 Slovenj Gradec, Tel: 080 10 12
Podjetje LabelProfi d.o.o. je svojo poslovno pot začelo leta 1994 kot majhen studio za grafično oblikovanje in pripravo za tisk. V podjetju od same ustanovitve stremijo k uporabi ... Več
Zlati partner

Računalniški muzej

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Že od leta 2004 si jemljemo za svoje osnovno poslanstvo opominjanje na informacijsko dediščino. Kot kulturna ustanova s sedežem v Ljubljani, se posvečamo zbiranju, ohranjanju ... Več