STUDIO GRAFFIT d.o.o.

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 85886912
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
5816530000
Transakcijski račun:
SI56 0208 5001 9944 438
Osnovna dejavnost:
C18.120 Drugo tiskanje
Ustanovitelj:
Uroš Golob

Studio Graffit

Uspešno promocijo podjetja lahko izvedemo na več načinov, preko medijev, spletne strani ali s širjenjem blagovne znamke. Obstaja tudi lažji in bolj praktični način. Reklamna stojala so odlično orodje za komuniciranje z vašo ciljno skupino uporabnikov. Po zaslugi lahke in mobilne zasnove so tako rekoč »reklama na nogah«. Pri podjetju Studio Graffit d.o.o. so se priprave reklamnih stojal lotili sistematično in zasnovali novo blagovno znamko reklamnastojala.si.


Vse vrste reklamnih stojal na enem mestu …

… ki poskrbijo za prepoznavnost vašega podjetja. Na voljo imate pestro izbiro stojal različnih oblik in velikosti, ki se prilagajajo vašim potrebam in ciljem. Stojala za prospekte, brošure ali cenike so primerna za različna okolja. Ogrodje nekaterih stojal za prospekte je zložljivo, kar je priročno za večje dogodke ali razstave. Postavite lahko modularna stojala, enostavna stojala z eno polico ali stolpičasta stojala z večjim številom polic za reklamne prospekte.

Za dodatno reklamno izpostavitev poskrbijo namizna in stenska stojala za tiskovine in info stojala. Namizna in stenska stojala so namenjena za letake, brošure in različna reklamna sporočila. Trpežno transparentno ohišje je idealno za privabljanje pogledov mimoidočih. Lahko jih pritrdite na steno, pohištvo, vrata ali na druga stojala.

Modularna zasnova stojalom omogoča poljubno razširitev glede na reklamne cilje. Za sestavo so na voljo različni elementi: žepki, police, okvirji, držala in drugo. Za največjo izpostavljenost vašega podjetja na večjih dogodkih lahko poskrbite z roll-up in banner stojali. Postavite jih lahko kjerkoli in prikazali bodo sporočilo vašega podjetja v velikosti dveh metrov ali več.


Vsestranskost stojal uporabno tudi za omejevanje okužb

Z blagovno znamko reklamnastojala.si so izkoristili vsestranskost stojal in razširili ponudbo tudi na področje COVID pripomočkov za razkuževanje in omejevanje širjenja okužb. COVID virus nas je spodbudil k spoštovanju preventivnih ukrepov. V ta namen je moč opaziti porast razkuževalnih sredstev in higienskih zaščit. Z dolgoletnimi izkušnjami in uspehi na področju reklamnih stojal je Studio Graffit ponovil uspeh z razkuževalnimi stojali in higienskimi zaščitami, s katerimi se vsakodnevno srečujete v vseh poslovnih prostorih. Na voljo imajo stojala z brezstičnimi, senzorskimi in klasičnimi dozirniki.

Za preprečevanje širjenja okužb lahko izbirate med COVID označbami, nalepkami, stoječimi ali visečimi higienskimi zaščitami, zaščitnimi maskami in zaščitnimi rokavicami.

Podjetje Studio Graffit in njihova blagovna znamka reklamnastojala.si poskrbita, da vas bodo prepoznali na vseh sejmih, dogodkih in razstavah. Hkrati pa vas opremijo s COVID pripomočki za razkuževanje in omejevanje širjenja virusa, s katerimi varujete vaše zdravje.

Več najdete na reklamnastojala.si.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja STUDIO GRAFFIT d.o.o.

reklamnastojala-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem STUDIO GRAFFIT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.