Koenergija d.o.o.

Predlagaj izboljšavo

Deli z drugimi:

Share
  • Ilichova 21, 2000 Maribor
  • 040 730 010
  • info@koenergija.com
  • koenergija.com
Davčna št.:
SI39819086
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
6256325000
Transakcijski račun:
SI56 0451 5000 3186 279
Osnovna dejavnost:
F43.210 Inštaliranje električnih napeljav in naprav
Ustanovitelj:
Maša Obersnel

Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, izboljša kakovost izdelkov in skoraj v celoti odpravi človeške napake. Zato ni presenetljivo, da je avtomatizacija danes priljubljena v več panogah. Za avtomatizacijo na slovenskem trgu skrbi podjetje Koenergija d.o.o. z ekipo strokovnjakov iz različnih področij (elektronika, strojništvo, energetika, razvoj …).

Začetki podjetja segajo v leto 2012, ko so se strokovnjaki iz različnih področij združili v eno kohezivno ekipo. Korak za korakom so uspešno izvajali vse bolj napredne in kompleksne projekte na področju industrijske avtomatizacije in energetike. Leta 2018 so začeli z lastnim razvojem elektronskih komponent za uporabo v industrijski avtomatizaciji in za nadzor ter upravljanje na daljavo.

Izberite prave krmilne sisteme

Krmilni sistemi so osnova sodobne avtomatizacije. Zato proizvajalci, ki želijo avtomatizirati svoje objekte, iščejo krmilne sisteme, ki so zanesljivi in sposobni. Za lasten razvoj krmilnih sistemov za avtomatizacijo industrijskih strojev in pametnih zgradb so se odločili tudi pri Koenergiji. To jim omogoča večjo prilagodljivost, manjše stroške izdelave in poslovanje brez posrednikov. Za stranke pa to pomeni hitrejša odzivnost, kakovostna podpora in zagotovljena kvaliteta krmilnih sistemov.

koenergija-razvoj-avtomatizacija

Strokovnjaki Koenergije so z vami od samega začetka. Torej, obveščajo vas že med samim načrtovanjem, kjer računajo na vaše želje in zahteve, s katerimi lahko pripravijo optimalne krmilne sisteme za proizvodne linije in stroje.

Pametne zgradbe in avtomatizacija

Sistemi avtomatizacije zgradb lahko privedejo do večje energetske učinkovitosti, nižjih stroškov obratovanja in vzdrževanja, boljše kakovosti zraka v zaprtih prostorih ter večje udobje in produktivnost stanovalcev. Prav take sisteme načrtujejo in nameščajo pri podjetju Koenergija.

koenergija-certifikat-razvoj-pametne zgradbe-frekvenčna-regulacija

Namenski krmilniki za avtomatizacijo zagotovijo optimalni izkoristek celotnega prezračevalnega sistema. Nastavite lahko urnike delovanja, senzorji gibanja omogočajo samodejno razveljavite prednastavljenih nastavitev v nezasedenih obdobjih, nadzor osvetlitve zmanjšuje nepotrebno umetno razsvetljavo, krmilniki pa lahko prihranijo na vodi in energiji z nadzorom nabiranja deževnice.

Frekvenčna regulacija

Če želite ohraniti visoko kakovost električne energije, morate frekvenco električnega omrežja vzdrževati v točno določenih tolerancah. Delikatno delo zahteva strokovnost in predvsem izkušnje na tem področju. V raznolikem ekosistemu Koenergije najdemo strokovnjake z vseh področij, vključno z energetiko. Poskrbeli bodo za pravilno in predvsem kakovostno regulacijo frekvenc na vašem električnem omrežju.

Več o podjetju Koenergija na njihovi spletni strani.


Deli z drugimi: