Telefonija
29.04.2022 09:50

Deli z drugimi:

Share

Applove prenosne baterije s še hitrejšim polnjenjem

Nova posodobitev programske opreme omogoča uporabnikom Applove prenosne baterije s tehnologijo MagSafe še hitrejše polnjenje iPhonov.
Prenosne baterije s tehnologijo MagSafe sedaj še s hitrejšim polnjenjem iPhonov
Prenosne baterije s tehnologijo MagSafe sedaj še s hitrejšim polnjenjem iPhonov

Če se zanašate na Applovo prenosno baterijo s tehnologijo MagSafe, ki vam pomaga pri napajanju vašega iPhona čez dan ali v nujnih primerih, je baterija sedaj sposobna še hitrejše “dostave” moči.

Kot poroča 9To5Mac, je Apple pravkar izdal različico vdelane programske opreme 2.7 za svoj baterijski paket in s tem povečal hitrost polnjenja s 5 W na 7,5 W, ko ni priključen na vir napajanja. To pomeni, da se bateriji iPhone 12 in iPhone 13 hitreje polnita z uporabo prenosne baterije, po tem, ko je nameščena posodobitev vdelane programske opreme.

Baterija MagSafe v vrednosti 80 evrov ima dejansko na voljo dve stopnji polnjenja. Če je priključena na vir napajanja, ki zagotavlja polnjenje 20W ali več, lahko napolni iPhone s hitrostjo 15W. Šele ko želite polniti izključno s prenosno baterijo, se hitrost polnjenja zmanjša na 7,5W.

Obstajata dva načina za posodobitev baterije na različico vdelane programske opreme 2.7.

Prvi se pojavi samodejno, ko prenosno baterijo pritrdite na vaš iPhone, vendar lahko traja tudi do en teden uporabe, da se obvestilo sploh prikaže. Druga metoda je veliko hitrejša in zahteva priključitev baterije v Mac ali iPad s kablom Lightning. Ko je povezava vzpostavljena in zaznana, bo posodobitev vdelane programske opreme trajala približno pet minut.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Apple


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MA-KO d.o.o.

Tovarniška cesta 2b, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 368 11 10
Se sprašujete, kako najti najboljšega ponudnika računalniških sistemov in storitev? Kriteriji dolgoletne izkušnje, kakovostne storitve in zadovoljstvo strank takoj obrodijo ... Več

MAJ.universe

Čopova ulica 6, 3310 Žalec, Tel: 041 430 248
MAJ.universe je Majino vesolje MAJ.universe je Majino vesolje, ki ga želi deliti z vami. Maja Horvat je številne izkušnje v novinarstvu, odnosih z javnostjo, organizaciji ... Več
Zlati partner

UL FRI

Večna pot 113, 1000 Ljubljana, Tel: 01 479 81 03
Spoznali smo že, da so računalniki neverjetni stroji, za katere se zdi, da ni meja, da so sposobni narediti vse, kar si človek zamisli in tudi tisto, kar si danes večina ljudi še ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847