Računalništvo, telefonija
31.08.2020 13:00
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zasloni na dotik dvignejo izobraževanje na povsem novo raven

.. Interaktivni zasloni postajajo standard zanimivih in uspešnih predavanj, saj nudijo veliko možnosti predstavitve vsebine, hkrati pa so povezljivi z napravami, kot so mobilni telefoni, na katerih lahko vsebino tudi delimo. ..
Zasloni na dotik dvignejo izobraževanje na povsem novo raven
Zasloni na dotik dvignejo izobraževanje na povsem novo raven

Z razvojem tehnologije se tudi način podajanja znanj spreminja – seveda na bolje. Interaktivnost, več možnosti sodelovanja in podajanja snovi ter povezljivost in deljenje vsebine. To je le nekaj prednosti interaktivnih zaslonov na dotik, ki so vse bolj nepogrešljivi v procesu izobraževanja tako v šolstvu kot tudi v podjetjih ter so odlično orodje za sestankovanje v sejnih sobah.

Android, brezžična povezava, 4K …

Interaktivni zasloni Helgi TDC z vgrajenim operacijskim sistemom Android 8.0 in s podporo za dve interaktivni pisali različnih barv hkrati so idealni za dvig produktivnosti predavanj na povsem novo raven.

Na zaslonu boste lahko uživali v UltraHD 4K ločljivosti, brezžični Wi-Fi in Bluetooth povezljivosti in tehnologiji Optical bonding. Kaj pa Optical bonding pravzaprav sploh pomeni? V praksi to pomeni, da med steklom in LCD zaslonom ni vrzeli. Rezultat so natančnejši nadzor na dotik, manj bleščanja in odsevov, bolj jasna slika ter ničelna kondenzacija. Brezhibno uporabniško izkušnjo nadgrajuje kar 20 točk dotika hkrati. Po zaslonu lahko pišete tudi s prstom.

Zasloni Helgi TDC so opremljeni z dvema kakovostnima 16 W zvočnikoma, ki bosta poskrbela za jasen zvok in še boljše možnosti podajanja vsebine in sodelovanja. Zaslon in njegova programska oprema nudita ogromno različnih orodij, tako da boste težko našli opravilo oziroma prikaz, ki z njegovo pomočjo ne bo mogoč. Enostaven vmesnik bo poskrbel, da za predstavitve ne bo potrebno pretirano privajanje.

Brezžični interaktivni zasloni Helgi so opremljeni s tremi HDMI, enim VGA in enim avdio vhodom. Poleg tega imate tudi možnost uporabe treh USB 2.0 vhodov ter dveh USB 3.0. Tu so še SPDIF, LAN (RJ45) in RS232 vhodi ter po en HDMI in avdio izhod.

Ustvarjanje vsebine, povezljivost in deljenje

Programska oprema Note (Android in Windows) ponuja vrsto uporabnih orodij in funkcij. Vgrajene skripte olajšajo pripravo lekcij in vključujejo večpredstavnostne vsebine, kot so animacije, posnetki, zvoki, slike in povezave. Zaslon lahko predavatelj deli s študenti s pomočjo priljubljenih storitev v oblaku.

Programska oprema Connect (Windows strežnik, odjemalci iOS in Android) omogoča, da predavatelj prevzame nadzor nad interaktivnimi zasloni od koder koli v prostoru z uporabo iOS ali Android naprave – na primer s pametnim telefonom ali tablico. Aplikacija Connect vključuje uporabne funkcije, kot so dvosmerno zrcaljenje (z zaslona na telefon ali tablico in obratno), deljenje datotek in upravljanje predstavitev.

Capture (Windows) pa je bistveno orodje za zajem pri snemanju predstavitve – vključno z zvokom iz mikrofona ali računalnika in za urejanje posnetkov. Lahko jih torej urejate v želenem vrstnem redu, uvažate slike, zvočne datoteke ter vse izvozite v želeni večpredstavnostni obliki.

Izberite pravo velikost zase

Interaktivni zasloni Helgi TDC so na voljo v različnih velikostih, tako da bodo tudi po tej plati zadovoljili vsakega uporabnika in jih boste lahko umestili v vsak prostor. Glede na svoje potrebe, lahko torej izbirate med zasloni Helgi TDC65, Helgi TDC75 in Helgi TDC86. Gre za zaslone z diagonalami mer 65 palcev oziroma 165,1 centimetra, 75 palcev oziroma 190,5 centimetra in 86 palcev oziroma 218,4 centimetra.

Podaljšana garancija

Helgi na interaktivne zaslone nudi 3-letno Advance Exchange garancijo, kar pomeni, da vam v primeru okvare zaslon v 3-5 delovnih dneh preprosto zamenjajo. S POSEBNO PROMOCIJO DO KONCA MESECA OKTOBRA to garancijo podaljšujejo na kar 5 let.

Več o interaktivnih zaslonih Helgi najdete na spletni strani www.teksel.si, kjer boste zagotovo našli pravega za svoje potrebe. (P.R.)

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TEKSEL d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TEKSEL d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

teksel-logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TEKSEL d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ZEBRA SYSTEMS s.r.o.

Opavská 6230/29a, Češka, , Tel: +420 596 912 961
Kibernetska varnost oziroma dober varnostni načrt je ključen za zaščito vseh kategorij podatkov pred krajo, izgubo ali okvaro. Sem spadajo občutljivi podatki, osebno prepoznavni ... Več
Zlati partner

RMC Pro d.o.o.

Brilejeva 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 236 36 33, 031 475 850
Podjetje RMC Pro vam bo pomagalo pri postavljanju in uresničevanju strateških ciljev. Kolikokrat ste se kot odgovorni, kot lastnik podjetja, kot direktor, kot vodja projekta spraševali, ... Več

Posblagajna.com, Matic Laneger s.p.

Turje 74, 1431 Dol pri Hrastniku, Tel: 040-238-346
Zmogljiva rešitev za poslovno upravljanje, kot je to davčna blagajna, je pomembna za vsakega lastnika manjšega ali večjega podjetja v različnih panogah. Podjetje Matic Laneger ... Več

ONEDRONE d.o.o.

Cesta Andreja Bitenca 36, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 041 688 150