Računalništvo, telefonija
29.10.2004 13:06
Posodobljeno 17 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

www.matkurja.com v novi preobleki

Spletni imenik www.matkurja.com, ena izmed najbolj obiskanih spletnih strani v Sloveniji, je po več kot treh letih dobila novo podobo, tako oblikovno kot vsebinsko.

Katalog Matkurja je ostal v vsebinsko neokrnjeni obliki, izpopolnjeno pa je iskanje po Matkurji. Nekaj je tudi vsebinskih novosti. V sodelovanju s partnerji bo Matkurja sedaj ponujala tudi potovanja (potovanja.matkurja.com), zaposlitvene oglase in nasvete (zaposlitev.matkurja.com) in zmenkarije na spletu (zmenki.matkurja.com). Stran je prenovilo podjetje Literal d.o.o., ki je izdelalo in vzdrževalo tudi prejšnjo verzijo Matkurje.

Partner pri potovanjih je adriatica.net, največja hrvaška spletna turistična agencija, ki ima svoje poslovalnice v Italiji, na Češkem, Poljskem in v Sloveniji, nedavno pa se je združila z Atlas Airtoursom in tako postala največja hrvaška turistična agencija. Potovanja.matkurja.net bo zato svojo ponudbo v prihodnje razširila na turistične destinacije po celem svetu in ne le na področju Alpe-Adria. Vsi obiskovalci, ki bodo do 1.12.2004 rezervirali potovanje na Potovanja.matkurja.net, bodo dobili 5-odstotni popust na katerokoli potovanje.

Partner pri zaposlitvenih oglasih in nasvetih je vodilni ponudnik zaposlitvenih oglasov na spletu v Sloveniji, to je podjetje Moje delo d.o.o. Na strani zaposlitev.matkurja.com bodo lahko obiskovalci pregledovali oz. iskali zaposlitvene oglase v eni največjih baz za iskalce zaposlitve v Sloveniji, prebrali obilico koristnih nasvetov, se naučili, kako napisati življenjepis, in podobno.

Pri zmenkarijah na spletu je partner ona-on.com, ki vsebuje največjo bazo vseh tistih, ki si iščejo partnerja ali pa samo prijatelja v Sloveniji. Zmenkarije na spletu so tudi pri nas postale vse bolj priljubljene pri mladih in tudi malo starejših.


Prijavi napako v članku