E-MISIJA d.o.o.

Bronasti partner

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 94726833
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
5346118000
Transakcijski račun:
SI56 0230 4001 0910 379
Osnovna dejavnost:
G46.510 Trgovina na debelo z računalniškimi napravami
Ustanovitelj:
Branka Perko, Edvard Perko

V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, tako podjetij, organizacij ter končnih kupcev, temveč tudi več kot trideset zvestih partnerjev s katerimi sodeluje v sklopu prodajne mreže SIRIS oziroma Skupine za informatiko, računalništvo in servis.

Na ta način s svojo ponudbo dosežejo celotni slovenski prostor. Sedem milijonov letnega prometa dokazuje, da se poleg drugih dejavnosti, takšen način sodelovanja nedvomno obrestuje. Hkrati pa tudi omogoča priložnost za uspešen razvoj lokalnih računalniških mikro podjetij, saj lahko s takšnim sodelovanjem svojim strankam nudijo kvalitetno računalniško opremo in periferijo po konkurenčnih cenah.

Facebook-2021

Ne ohromite svojega računalnika z neustreznimi komponentami

Poslovna pot E-MISIJE je zgodba o pogumu in zavezanosti izboljševanju uporabniške izkušnje, ki traja že dobra tri desetletja. Toda rdeča nit, ki je čez to zgodbo vodila podjetje kot ga poznamo danes, je slogan: »Vaše izpolnjene želje so naša misija.« Ničkolikokrat se zgodi, da kupimo računalnik, kjer herzi in gigabiti kričijo: »To je dober računalnik!«. Vendar temu ni vedno tako. Manj kvalitetne komponente vplivajo na hitrost delovanja, življenjsko dobo računalnika in njegovo energetsko učinkovitost. Zato v računalniku brez kvalitetne osnovne plošče, optimalnega spomina ter ustreznega hlajenja tudi najnovejši in najboljši procesor ne bo izkoristil svojega celotnega potenciala. Iz tega razloga v E-MISIJI ne proizvajajo »poceni« računalnikov, temveč optimizirane in certificirane računalnike v različnih serijah s prilagoditvami na potrebe posameznih ciljnih uporabnikov.

Poleg računalnikov in računalniške opreme so pri E-MISIJI ponudbo sčasoma razširili tudi na druge segmente. Posebno strokovnost so dokazali na področju zaslonov različnih proizvajalcev, saj z raznolikostjo in dobavo iz zaloge lahko ustrežejo kateri koli potrebi kupcev. Ponujajo tudi najnovejše LED televizijske sprejemnike, klimatske naprave ter marsikateri vsakodnevno uporaben kos opreme za dom. V času, ki ga je še posebej zaznamoval COVID-19 pa se je izkazala vse večja potreba po bolj moderni ergonomski pisarni. Veliko ljudi si je moralo zaradi dela od doma na hitro urediti domačo pisarno, kjer je poleg računalnika glavno orodje udoben ergonomsko oblikovan stol, zato so v svojo ponudbo uvrstili tudi ergonomske stole, prijazen za vsak, še tako boleč hrbet.

Družba je zavezana kupcem svetovati in dobaviti najrazličnejše artikle po konkurenčnih cenah iz zaloge oz. s kratkim dobavnim rokom. Za vaše naročilo od uvodnega svetovanja do končne izvedbe in zagotavljanja kakovostnega servisa v primeru nevšečnosti, skrbi trdna in zanesljiva ekipa E-MISIJINIH strokovnjakov, ki imajo samo eno misijo. Da izpolni vaše želje.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja E-MISIJA d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem E-MISIJA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.


Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice