Strojna oprema
23.01.2006 10:35
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Tudi LevelOne z MIMO XR

Korporacija Digital Data Communications je pod svojo blagovno znamko LevelOne predstavila novo družino brezžičnih mrežnih izdelkov z vgrajeno tehnologijo MIMO. Rešitve so namenjene tako zahtevnejši domači kot poslovni rabi, ki z dosedanjimi zmogljivostmi niso mogli zadostiti vedno višjim zahtevam, ki jih postavlja vse večji promet preko brezžičnih omrežnih zvez.

Podjetje LevelOne je predstavilo raznoliko serijo MIMO (Multi-Input, Multi-Output) brezžičnih mrežnih izdelkov, ki združujejo najnovejšo tehnologijo in izkušnje profesionalcev na področju praktične uporabe in uvajanje tovrstnih izdelkov. WBR-5400 z vdelano tehnologijo MIMO XR se ponaša z izhodno močjo 18dBm in dosega hitrost prenosa do 40 Mb/s.

Poleg širokopasovnega usmerjevalnika serija zajema tudi MIMO brežično dostopno točko WAP-0010, MIMO brezžično PCI kartico in MIMO brezžičnim 11g PCMCIA CardBus vmesnikom. Serija naprav je nazaj združljiva s standardi IEEE 802.11b in g, pri čemer tudi tem napravam poveča zmogljivost za več kot 50%. Z vdelano MIMO tehnologijo in tremi 5dBi antenami lahko prenaša več kot sprejemno/oddajnih signalov hkrati. Če je kateri od signalov blokiran WBR-5400 obdeluje druge signale (iz drugih anten) ter tako zagotovi neprekinjen tok podatkov skozi brezžično omrežje. Seveda so prenosi podatkov zaščiteni 64/128 bitnim WEP kriptiranjem ter zaščiteni pred vdori z WPA in WPA 2.


Prijavi napako v članku