Komponentko d.o.o.

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 76404528
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
8977054000
Št. zaposlenih:
1
Transakcijski račun:
SI56 0284 3026 3890 135
Osnovna dejavnost:
G47.790 Trgovina na drobno v prodajalnah z rabljenim blagom
Ustanovitelj:
Andrej Lapajne, Patrik Kogoj

Računalniške ponudbe je v Sloveniji ogromno. Dobre računalniške ponudbe pa zelo malo. Vsak, ki se odloča za nakup računalnika, grafične kartice ali katerekoli druge računalniške komponente, ima v glavi en samcati cilj – dobiti čim več za svoj denar. Pri tem vam lahko pomaga računalniška trgovina Komponentko.si.

Pravi naslov za vse računalniške potrebe je Komponentko.si.

Kako boste prepoznali dobro ponudbo od povprečne? Začnite pri naboru izdelkov. Želeli boste, da je portfelj računalniške trgovine raznolik, kar vam omogoča, da tehtno premislite, kaj ustreza vašemu proračunu. Na primer, računalniška trgovina Komponentko ima na svojih prodajnih policah tako AMD kot tudi Nvidia grafične kartice. Bonus točke dobijo tudi, ker ne prodajajo samo najnovejše grafične kartice, katere so na začetku življenjskega cikla za marsikoga prevelik finančni zalogaj ali morda povsem nesmiselna izbira glede na ostalo strojno opremo. Računalniška trgovina Komponentko tako ponuja tudi generacijo ali dve starejše grafične kartice, ki za določene profile uporabnikov ponujajo boljše razmerje med ceno in zmogljivostjo.

Dobra računalniška trgovina je uporabniku prijazna. Kaj to pomeni? Potrošnik v veliki večini primerov ne želi obiskati nešteto trgovin. V najboljšem primeru si vsak izmed nas želi, da bi vse, kar potrebujemo, kupili na enem mestu. Komponentko ne prodaja samo nove in rabljene grafične kartice, ampak tudi vse ostale računalniške komponente: procesorji, matične plošče, napajalniki, RAM, SSD diski, HDD diski in ostala računalniška periferija. Rabljeni gaming računalniki, novi gaming računalniki in prenosniki prav tako iščejo nov dom v njihovi spletni trgovini komponentko.si.

ugodne grafične kartice grafična kartica komponentko.si amd nvidia rtx gtx rx

Garancija oziroma prodajna izkušnja je prav tako pomemben faktor pri odločanju, kje boste pustili svoj težko prigarani denar. Rabljena elektronika je pogosto na slabem glasu, včasih upravičeno, velikokrat pa neupravičeno. Računalniška trgovina Komponentko je plod vizije pristnih računalniških piflarjev, ki si želijo, da vsak kos računalniške opreme, bodisi nove ali rabljene, najde primernega lastnika. Ker je pri rabljeni opremi potrebno več prepričevanja strank, vso rabljeno opremo najprej preizkusijo – rabljene grafične kartice s programi 3DMark, FurMark in MSI Afterburner. Podobne preizkuse morajo opraviti tudi rabljeni računalniki, preden dobijo odobritev strokovnjakov, da so pripravljeni za prodajo. Ponudbo pa začinijo še z enoletno garancijo na vso rabljeno računalniško opremo, kar je pogosto odločilnega pomena za stranke.

Med glavne faktorje, kaj naredi računalniško trgovino dobro, pa razumljivo spada tudi cena. Ponudba je lahko pestra, prodajna izkušnja odlična, vendar se lahko vse hitro zatakne, če potrošnik misli, da lahko dobi drugje boljšo ponudbo. Tega občutka se ne bojijo pri Komponentko.si, saj imajo preverjeno najugodnejše cene. Če pa upoštevamo še možnost menjave staro za novo, pa je njihovo ponudbo skoraj nemogoče prekositi.

Finančni vložek si lahko dodatno olajšate s plačilom na obroke preko 1stavno, Leanpay ali Diners. To velja za celotno Komponentko ponudbo: gaming računalniki, rabljeni računalniki, novi računalniki, grafične kartice in vse ostalo.

Odkup računalnikov, grafičnih kartic in ostale zabavne elektronike

Če ste na lovu za novim računalnikom, potem lahko sklepamo, da imate doma odvečno rabljeno računalniško opremo. Če ste prepričani, da je ne boste več potrebovali, zakaj ne bi iz nje iztržili še nekaj vrednosti. Komponentko ponuja odkup računalnikov, odkup grafičnih kartic, odkup prenosnikov, dronov, igralnih konzol … pravzaprav jim lahko prinesete katerokoli »kulsko« elektroniko in velika verjetnost je, da vam jo bodo odkupili.

gaming računalniki komponentko gaming računalnik sestavi si rabljeni računalniki odkup rabljenih računalnikov odkup računalnikov

Hiter in kakovosten servis, možnost sestave računalnika po meri

Kot se spodobi za računalniško trgovino, premorejo tudi veliko tehničnega znanja, ki ga pridno izkoriščajo pri servisiranju in pregledu računalnikov. Zavedajo se, da danes težko opravljamo svoje delo ali se zabavamo brez računalnika. Če boste oddali računalnik na servis pri Komponentko.si, ga boste v 90 % primerih dobili nazaj v 48 urah. 

Tehnično znanje so pripravljeni deliti tudi z vami. Če imate že izbrane računalniške komponente in bi si radi sami sestavili računalnik, vendar imate določene utemeljene pomisleke, pokličite na 030 755 005 in uporabite skrivno kodo »Sestavi računalnik«. Javil se vam bo mojster, ki vam bo svetoval pri izbiri komponent in zagotovil, da bo računalnik brezhiben.

Če že imate računalnik in bi ga radi nadgradili, se ustavite na Ulici Ambrožiča Novljana 5 v Ljubljani. Prinesite s seboj seznam želja ali pa po nasvetu povprašajte lokalne računalniške mojstre. Ne samo, da vam bodo pokazali komponente, ki jih boste težko našli drugje, kaj šele po tako ugodni ceni, obenem vam bodo tudi iskreno svetovali, kaj dejansko potrebujete za vaše računalniške potrebe.

Vabijo vas, da se pridružite njihovi spletni skupnosti na Facebooku ali pa na Discordu, kjer redno objavljajo vse akcije in tekoče novice.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja Komponentko d.o.o.

komponentko-računalniška trgovina-najugodnejše-grafične-kartice

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Komponentko d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.


Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice