Računalništvo, telefonija
25.09.2011 16:16

Deli z drugimi:

Share

Thermaltake predstavil ohišje Overseer RX-I

Za hlajenje komponent in pretok zraka sta zadolžena dva 200-milimetrska ventilatorja, eden na sprednji strani in eden na vrhu ter 120-mm ventilator na zadnji strani ohišja.
Za hlajenje komponent in pretok zraka sta zadolžena dva 200-milimetrska ventilatorja, eden na sprednji strani in eden na vrhu ter 120-mm ventilator na zadnji strani ohišja.

Iz podjetja Thermaltake je prišla napoved novega računalniškega ohišja, namenjenega entuzijastom, v seriji eSports – Overseerja RX-I. Za nekaj več kot 100 €, vam bo to ohišje nudilo vso udobje in funkcionalnost Thermaltakovega modela Chase MK-I, le da bo cena znatno nižja. Zdi se, da se je podjetje odločilo prihraniti na materialu, saj je model Overseer RX-I nekoliko manjši od svojega brata, dimenzij 53x22x57cm, z nekoliko več kot 10 kg telesne teže.

Čeprav je nekoliko manjši od svojega velikega brata, je Overseer enako prostoren in podpira E-ATX matične plošče, do 8 dodatnih kartic, grafične kartice daljše od 30 cm ter procesorske hladilnike do višine 17 cm. Poleg navedenega, bo v ohišju mogoče najti štiri mesta za 5,25-palčne naprave in pet mest za 2,5 ali 3,5-palčne trde diske . Čeprav se na seznamu specifikacij ne omenja povezave eSATA, pa je iz slik jasno razvidno, da eSATA priključek , poleg USB 2.0 in 3.0 vrat, priključka za avdio in docka za 2,5 in 3,5-palčne diske, vsekakor obstaja.

Za hlajenje komponent in pretok zraka sta zadolžena dva 200-milimetrska ventilatorja, eden na sprednji strani in eden na vrhu ter 120-mm ventilator na zadnji strani ohišja. Po želji je možno dodati še dva 120 mm ventilatorja, enega iz strani in enega na dnu. Poleg tega je ohišje opremljeno z tovarniško določenimi luknjami, namenjenimi za vodno hlajenje. Kompletno ohišje je obarvano v črno barvo, skupaj z notranjostjo, ki se popolnoma ujema z ostrmi linijami. Kot je značilno za večino agresivno zasnovanih ohišji, boste tudi Overseer vzljubili ali zasovražili.


Prijavi napako v članku