NGN MEDIA

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 96831715
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
3890538000
Transakcijski račun:
SI56 0432 1000 1772 407
Osnovna dejavnost:
J62.010 Računalniško programiranje
Ustanovitelj:
Miha Šinkovec

Ste na spletu? Če niste, ne obstajate. To je resnica digitalne dobe. Potrošniki iščejo najhitrejšo pot do izdelka ali storitve. Na vas je, da jim to omogočite, bodisi prek spletne strani, trgovine ali mobilne aplikacije. Spletno stran se lahko lotite sami oziroma znanje, ki ga potrebujete za izdelavo, lahko pridobite prek spleta. Vendar gre za zahteven in dolgoročen projekt, ki vam bo odščipnil velik del vašega časa, ki ga nujno potrebujete za vodenje podjetja. Prav tako je potrebno pri izdelavi spletnih strani upoštevati veliko spremenljivk: kakšno spletno stran želite, na katerem sistemu naj temelji spletna stran, organizacija spletne strani ali trgovine, pisanje vsebine, SEO optimizacija in podobno. Zakaj bi se s tem mučili sami? Najboljša rešitev za vas in vaše podjetje, je da to prepustite strokovnjakom, kot so to digitalni mojstri podjetja NGN Media d.o.o.

Ker gre za pestro skupino strokovnjakov, vam poleg izdelave spletne strani poskrbijo še za njeno oblikovanje, optimizacijo, vzdrževanje, gostovanje, registracija domene, lahko pa se odločite tudi za najem.

Vaša predstavitvena spletna stran – Vaša najboljša vizitka!

Kako si izboriti mesto v prenasičenem svetovnem spletu? Zagotovo niste edini na vašem področju oziroma več podjetij tekmuje z vami za iste izdelke ali storitve. Nasvet podjetja NGN Media je, da ne lovite stranke, raje poskrbite, da spletna stran predstavi vašo ponudbo, posledično pa vas bo stranka hitreje in lažje našla preko brskalnikov. Preden pa sploh lahko začnete razmišljati o ponudbi, morate najprej imeti spletno stran, ki vam jo izdela ekipa NGN Media po vaših željah in na podlagi vaših potreb ter zahtev. Enako vam storijo tudi za spletno trgovino, kjer poskrbijo tudi za povezavo z vsemi zalednimi programi in sistemi (ERP, CRM …) ter plačilnimi moduli (Paypal …)

Izdelajo vam tudi spletni portal. Kaj pa so spletni portali in kako se razlikujejo od spletnih strani? Spletni portal je spletna platforma, ki zaposlenim, strankam in dobaviteljem omogoča enotno dostopno točko do informacij. Služijo kot dostop do različnih aplikacij, informacij, dostopnih prek interneta na veliko lažji način. Zaradi tega lahko podjetje, ki ima odlično, strokovno in dobro zasnovano spletno mesto, zlahka zagotavlja storitve in zadovolji potrebe svojih strank tudi na spletu. Portal ustvarja promet in povečuje prodajo. Razvojna ekipa podjetja NGN Media vam preda ključe do funkcionalnega portala, o katerem vas tudi izobrazijo. Bi radi preizkusili nekaj novega in se oddaljili od ustaljenih smernic? Nič ni neizvedljivega za NGN Media, saj vso programiranje poteka znotraj podjetja, kar jim omogoča preizkušanje novih inovacij.

Optimizacija in gostovanje spletnih strani

Dobra pozicija spletne strani na iskalnikih je elan za vsako spletno stran. Velika večina oziroma skoraj vsi uporabniki bodo na vašo spletno stran prišli iz iskalnika Google, ki ima in bo tudi v prihodnje imel monopol nad digitalnim oglaševanjem. Vsako podjetje se bori, da bi prišlo med prvih 10 zadetkov na Googlu oziroma na prvo stran. Če vas Googlovi algoritmi uvrstijo na drugo stran, je skoraj nemogoče, da boste na ta način privabili nove obiskovalce.

Zato je optimizacija spletnih strani (SEO) tako pomembna. Pravilno izpeljana optimizacija poskrbi, da boste vidni na spletu in korak pred konkurenco. S pomočjo ključnih besed, za katere želite, da ste razvrščeni, bodo NGN Media strokovnjaki poskrbeli, da se boste uvrstili na najbolj zaželena iskalna mesta. Z najemom njihovih storitev se boste ognili pastem optimizacije in izdelave spletne strani in svoje moči usmerili v ostale vidike poslovanja.

Nudijo vam tudi gostovanje spletne strani na slovenskih strežnikih. Za vas so pripravili 4 prilagojene pakete, s predhodnim dogovorom pa pripravijo spletno gostovanje po meri. Pomagajo vam tudi pri registraciji domene, ki je dodatno orodje za boljšo prepoznavnost in posledično večji obisk spletnega mesta.

Vzdrževanje spletnih strani

Postavili ste spletno stran, ki deluje kot ste pričakovali. Čez nekaj časa pa opazite, da se je obisk zmanjšal, vaša vsebina zastarala, kajti za delovanje spletne strani ste pozabili upoštevati, koliko dejanskega dela vas čaka za osveževanje vsebine. Pri NGN Media se zavedajo, da večina lastnikov manjših in srednje velikih podjetij nima časa za nenehno posodabljanje vsebine na spletni strani oziroma je zaposlitev dodatne osebe ogromen dodaten strošek. Če ne želite, da vaša spletna stran stagnira in ne želite izgubiti vloženega dela in časa, potem lahko prepustite vodenje spletne strani podjetju NGN Media. Uredili vam bodo vsebino na spletni strani in tudi na družbenih omrežjih, kot so Facebook in Twitter in zagotovljeno povečali obisk na vaše strani in profile.

Več o podjetju NGN MEDIA na njihovi spletni strani.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja NGN MEDIA

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem NGN MEDIA? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.