Računalništvo, telefonija
14.03.2011 19:12

Deli z drugimi:

Share

Servis za prenosnike Apple

V 3BM tudi servis za Apple MacBook
V 3BM tudi servis za Apple MacBook

Ko pride do okvare prenosnika, se le-te večinoma pojavljajo na osnovnih ploščah ali na ekranih prenosnih računalnikov. Ti so zaradi svoje kompleksnosti najdražji deli, njihova cena je le malenkost nižja od cene celotnega računalnika. Ker večina servisov plošče ali ekrane lahko samo zamenja, se lastniki računalnikov ponavadi raje odločijo za nakup novega računalnika.

Kupci običajno ne vedo, da je mogoče plošče popraviti. Tudi žarnico na ekranu ali napetostni pretvornik je možno zamenjati. Stroški takih popravil so precej nižji od nove plošče ali ekrana. Zato pa taka popravila zahtevajo precej več znanja serviserja. Za odpravljanje takih napak so potrebni tudi instrumenti, s katerimi lahko merimo elektronske signale.

V zadnjem času je vedno več uporabnikov računalnikov Apple. Čeprav naj bi bili ti bolj zanesljivi, se tudi pri teh pojavljajo okvare. Na osnovi dobrih izkušenj s popravili Windows kompatibilnih prenosnih računalnikov se v podjetju 3BM odločili, da popravila plošč in zaslonov razširimo tudi na druge blagovne znamke, predvsem Apple Macbook. Tako lahko zdaj tudi lastniki Apple računalnikov računajo na popravila osnovnih plošč svojih priljubljenih računalnikov in nižje stroške, če se jim računalniki pokvarijo.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem 3BM d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri 3BM d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem 3BM d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku