3BM d.o.o.

Bronasti partner

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 56639538
Matična št.:
5409110
Transakcijski račun:
SI56 1010 0004 5530 243
Osnovna dejavnost:
S95.110 Popravila in vzdrževanje računalnikov in perifernih enot
Ustanovitelj:
Bogdan Bricelj, Miran Bricelj, Denis Bakonić, Alenka Lapuh

Tehnološke servisne delavnice so bile v zadnjem letu eden izmed stebrov, ki so omogočali, da je lahko tehnologija poskrbela za karseda normalen potek življenja. Poraba in povpraševanje po tehnologiji se je drastično povečala in kljub omilitvi svetovnih razmer se krivulja še ni umirila. Podjetja, ki se ukvarjajo s popravilom računalniških sistemov, so zgodaj spoznala, da jih čaka velika odgovornost, saj se bo družba zanašala na njihovo znanje. Jeseniško podjetje 3BM d.o.o. že več kot 30 let skrbi za brezhibno delovanje računalnikov in industrijske elektronike slovenskih uporabnikov in podjetij.

Spadajo v ožji krog računalniških podjetij, ki niso osredotočeni samo na prodajo računalniške opreme, ampak tudi njeno servisiranje in svetovanje pri nakupu. V 30 letih delovanja jim je uspelo ostati zvesti svojemu začetnemu vodilu: zaslužek je minljiv, zvestoba, zadovoljstvo in zaupanje strank pa večna.

Popravilo računalnikov in računalniške opreme

Računalniki se tako kot vse ostalo sčasoma obrabijo. Ko se odločate, komu boste zaupali popravilo svoje delovne ali gaming zverine, vas čaka težka odločitev. Vsak si želi najti nekoga, ki mu bo lahko zaupal s svojim računalnikom, ki vsebuje zaupne in osebne podatke in ki ne bo zaračunal astronomskih zneskov. Kako ločiti med zaupanja vrednimi servisi in tistimi, ki niso vredni vašega časa in denarja?

3bm-popravilo-računalnikov-prodaja-opreme1

Če ste dobili priporočilo od prijatelja, je to najboljše mesto za začetek. Pogosto vam bodo ljudje na podlagi lastnih izkušenj podali realističen pogled, katero podjetje je vredno zaupanja. Večina uporabnikov niso računalniški »geeki« in veliko podjetij preži na njihovo naivnost. Bodite pozorni na skrite stroške, ki jih nekateri serviserji poizkušajo zakamuflirati kot delo. Ne glede na to, ali ste začetnik ali dolgoletni navdušenec tehnologije, najdite podjetje, ki vas bo vodil skozi celoten proces in na vsa vprašanja odgovorili v vam znanem jeziku.

Kot že rečeno, podjetje 3BM ne zanima hitri zaslužek in so popolnoma posvečeni svojim strankam. Zavedajo se, da mora biti dober servis dosegljiv, usposobljen in predvsem kakovosten. V podjetju stalno skrbijo za usposobljenost svojih zaposlenih, saj le tako lahko že 30 let skrbijo za hitro in kakovostno popravilo računalnikov. Kaj vse nudijo? Poleg standardnih servisov in popravil računalnikov nudijo tudi popravilo osnovnih plošč prenosnikov, vgradnjo SSD diskov za hitrejše delovanje, popravila monitorjev in tiskalnikov, čiščenje, namestitev programske opreme, priklop na internetno omrežje, načrtovanje in izgradnjo računalniških mrež ter številne druge storitve, ki si jih lahko podrobneje ogledate tukaj.

Sklenete lahko tudi pogodbo o vzdrževanju, s katero boste dobili prednost pri popravilih, brezplačne servisne ure in popust na storitve.

Prodaja osebnih in prenosnih računalnikov

Njihov intuitiven pristop do vsake stranke koristijo tudi pri prodaji računalniške opreme. Marsikdo ne razume vseh računalniških oznak, ki povprečne uporabnike le še bolj zmedejo pri izbiri računalnika. Potrebujejo pomoč strokovnjaka, ki jim lahko na enostaven način razloži, zakaj potrebujejo 16 GB RAM-a namesto 8 in zakaj za svoje potrebe ne potrebujejo najnovejše grafične kartice s podporo za tehnologijo RTX ali DLSS. Če ne veste, kaj pomenita ti dve oznaki, potem ste eden izmed tistih, ki boste z odprtimi rokami sprejeli nasvet strokovnjakov 3BM.

Pri podjetju se izogibajo najcenejši opremi, ki v večini primerov na dolgi rok povzroča številne preglavice uporabnikom. Prodajajo le kakovostno opremo, kateri zaupajo in je preverjeno zanesljiva. V njihovem prodajnem programu boste našli:

  • Namizne in prenosne računalnike znamk PCX, Asus, Acer, DELL, HP, Lenovo, IBM, Fujitsu
  • Monitorje Samsung, DELL, HP, Acer
  • Tiskalnike in multifunkcijske naprave HP, Epson, Canon, Xerox in številne druge
  • Miške, tipkovnice, mrežne kartice in ostalo računalniško periferijo
  • Trakove, črnila, tonerje in drug potrošni material za tiskalnike

Računalnik brez ustrezne programske opreme je praktično neuporaben. Podjetje 3BM vam zato nudi operacijske sisteme Windows, programsko opremo za obdelavo slik in podatkov (Microsoft Office, Adobe Photoshop) in računovodski program Megam.

3bm-popravilo-računalnikov-prodaja-opreme

Servis industrijske elektronike

Podjetje že od ustanovitve opravlja servis elektronske in računalniške opreme v proizvodnih podjetjih, laboratorijih in obrtnih delavnicah. Skoraj ni dejavnosti, v kateri vam strokovnjaki 3BM ne bi mogli pomagati. Na podlagi dolgoletnih izkušenj pri servisiranju elektronske in računalniške opreme in ob pomoči zanesljivih merilnih instrumentov bodo vaše probleme rešili hitro in kvalitetno. Tako se boste izognili velikim izpadom proizvodnje. Ne bo vam treba po več dni ali tednov čakati na serviserje iz tujine.

Če želite izvedeti več o podjetju 3BM, obiščite njihovo spletno stran. Za vas tudi redno pripravljajo koristne nasvete in novice iz sveta računalništva. Za vsa vprašanja pa so vam na voljo po elektronski pošti 3bm@siol.net ali telefonski številki 04 58 36 444.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja 3BM d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem 3BM d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.


Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice