Tiskalniki in skenerji
03.06.2024 07:11

Deli z drugimi:

Share

Inovacija, ki prinaša izboljšano zmogljivost na trg tiskalnikov A4

Podjetja so, ko govorimo o pisarniški tehnologiji, vedno bolj osredotočena na izboljšanje učinkovitosti, zmanjšanje stroškov in skrb za okolje. Epson lahko zagotovi vse to.
Foto: Epson
Foto: Epson

Epson je z uvedbo novih večnamenskih tiskalnikov naredil velik korak naprej. Z nadaljevanjem svoje zavezanosti uvajanju tehnologije linijskega brizgalnega tiskanja brez toplote v ponudbo pisarniških tiskalnikov zdaj predstavlja večnamenska tiskalnika AM-C400 in AM-C550.

Vse prednosti tiskanja v eni napravi

S tiskalnikoma AM-C400 in AM-C550 podjetje širi svoj portfelj in ponuja še boljše rešitve za trg tiskalnikov A4, saj novinca ponujata vse prednosti varčevanja z energijo in produktivnosti Epsonovih obstoječih linijskih brizgalnih tiskalnikov, le da tokrat v manjšem formatu A4.

Manjša, a hkrati idealna rešitev za večji obseg tiskanja

Predstavitev novih tiskalnikov širi Epsonovo obstoječo ponudbo brizgalnih tiskalnikov A4 in zagotavlja idealno rešitev za uporabnike z večjim obsegom tiskanja. Tiskalnika zagotavljata stroškovno učinkovito rešitev, ki je enostavna za vzdrževanje in podpira trajnostne načrte podjetij.

Tehnologija brez toplote zmanjša obrabo komponent, kar pomeni, da tiskalnika zahtevata manj servisnih posegov in manj zamenjav delov. To, kot že omenjeno, zmanjšuje stroške vzdrževanja, obenem pa prav zato povečuje razpoložljivost tiskalnika in s tem produktivnost uporabnikov.

Izboljšan uporabniški vmesnik, barvni zaslon na dotik …

Na račun visokih hitrosti tiskanja in skeniranja (do 55 strani na minuto pri tiskanju in do 100 slik na minuto pri skeniranju), velike kapacitete predalov za papir in kartuš s črnilom z visokim izkoristkom za tiskanje do 31.500 strani, oba tiskalnika ponujata izboljšano produktivnost. Izboljšan uporabniški vmesnik v kombinaciji z barvnim zaslonom na dotik pa omogoča preprosto upravljanje in hitro delovanje.

S prostorsko varčno potjo papirja v obliki črke “C” sta nova tiskalnika med najmanjšimi v svojem razredu, zaradi česar sta idealna za prostorsko omejena okolja, ki zahtevajo izjemno zanesljive in produktivne tiskalnike.

Primerljiva sta z večjimi modeli

»S predstavitvijo nove serije tiskalnikov smo zapolnili vrzel v naši družini izdelkov in razširili prednosti linijskih brizgalnih tiskalnikov na našo celotno ponudbo pisarniškega tiskanja. Poleg razširitve naše družine izdelkov AM-C nova tiskalnika formata A4 zagotavljata nove ravni impresivne produktivnosti, primerljive s tistimi pri večjih modelih A3 AM-C. Pohvalita se z enakim uporabniškim vmesnikom, vendar zavzameta manj prostora za brezhibno izkušnjo,« je dejal Jose Sanandres iz Epson Europe.

Združljiva z vsemi programskimi rešitvami drugih proizvajalcev

Visoke hitrosti tiskanja, zanesljivost delovanja in kompaktne dimenzije prispevajo k zmanjšanju porabe energije in manjšemu nastajanju odpadkov, ki jih stranke pričakujejo od Epsonovih brizgalnih tiskalnikov s tiskanjem brez toplote, kar dodatno podpira agendo trajnosti in ponuja praktično alternativo tradicionalnim laserskim tiskalnikom. Večnamenska tiskalnika, ki sta bila razvita s tehnologijo Epson Open Platform, je enostavno vključiti v obstoječa IT- in tiskalniška okolja, saj sta združljiva z vsemi programskimi rešitvami drugih proizvajalcev.

Z napredno tehnologijo, visokimi hitrostmi tiskanja in skeniranja ter nizko porabo energije sta tiskalnika idealna za podjetja, ki iščejo učinkovite in zanesljive rešitve za svoje potrebe po tiskanju. S svojo zavezanostjo trajnosti in okoljski odgovornosti Epson izstopa kot vodilni ponudnik naprednih tiskalnih rešitev.

Več o napravah podjetja Epson lahko najdete na spletni strani www.epson.si ali pri katerem izmed pooblaščenih partnerjev Epson Solutions+ v Sloveniji: Bilban d.o.o., Dobre rešitve d.o.o., Fiteh d.o.o., MG Biro d.o.o., Panna d.o.o., Xenon Forte d.o.o. (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Epson tiskalniki Epson

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem EPSON
Za več informacij so vam na voljo pri EPSON
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem EPSON? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

E-športna zveza Slovenije (EŠZS)

Zvezda 19, 1000 Ljubljana,
E-šport je v preteklem desetletju doživel izjemno rast, tako glede gledanosti, raznovrstnosti in prihodkov. Povečana gledanost, k čemer so prispevale platforme za pretakanje vsebin ... Več

APPOTEKA d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 030 220 500
B2B (prodaja poslovnim kupcem) poslovni svet se nenehno spreminja in v mnogih pogleda postaja bolj podoben B2C (prodaja potrošnikom) svetu. B2B partner si zdaj želi nakupno izkušnjo, ... Več

NUFIRA d.o.o.

Ob Suhi 4d, 2390 Ravne na Koroškem, Tel: 041 722 132
Vsako hitro rastoče podjetje se spopada z odločitvami glede najboljšega poslovnega sistema za upravljanje svojih poslovnih procesov. Pravilna integracija integriranega programskega ... Več
Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več