Računalništvo, telefonija
31.03.2019 09:00
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Se nam obetata kar dve novi različici konzole Nintendo Switch?

Novi igralni konzoli Switch Pro in Switch 2 oziroma Switch Mini naj bi bili javnosti predstavljeni že v okviru junijske konference E3.
Novi igralni konzoli Switch Pro in Switch 2 oziroma Switch Mini naj bi bili javnosti predstavljeni že v okviru junijske konference E3.

Zagreti igričarji se zagotovo dobro spomnijo, da je podjetje Nintendo pred dobrim letom dni ponudilo v prodajo zanimivo prenosno igralno konzolo Switch, ki je sicer naslednik igralne konzole Wii U. Konzola Switch se sicer lahko uporablja kot klasična sobna ali prenosna igralna konzola, preobrazba med obema načinoma pa je preprosta. Ko se uporabnik želi z njo zabavati v dnevni sobi, jo enostavno postavi v priklopno postajo in jo preko nje poveže s televizorjem. Če jo želi vzeti s seboj na pot, tablico samo »izpuli« iz priklopne postaje in jo pospravi v torbo ali nahrbtnik.

Čeprav se prenosna igralna konzola Switch še vedno prodaja več kot odlično, naj bi japonski proizvajalec že letos ponudil kar dve novi različici priljubljene prenosne igralne konzole. Dražja s prodajno oznako Switch Pro bo namenjena bolj zahtevnim ljubiteljem iger, medtem ko bo cenejša Switch 2 ali Switch Mini (ime naj še ne bi bilo določeno) bolj pisana na kožo tisti, ki igre igrajo le občasno. To dejansko pomeni, da se bo morala igralna konzola 3DS po vsej verjetnosti posloviti.

Novi igralni konzoli Switch Pro in Switch 2 oziroma Switch Mini naj bi bili javnosti predstavljeni že v okviru junijske konference E3. To dejansko pomeni, da ju bo v izbranih državah širom sveta mogoče kupiti še pred koncem poletja, o njunih maloprodajnih cenah pa je seveda še prezgodaj govoriti.


Prijavi napako v članku