Računalništvo, telefonija
12.06.2016 11:53

Deli z drugimi:

Share

Samsung Galaxy Folder 2: Prvi sodobni preklopni telefon?

Preklopni Samsung Galaxy Folder 2 bo razveselil marsikaterega uporabnika storitev mobilne telefonije!
Preklopni Samsung Galaxy Folder 2 bo razveselil marsikaterega uporabnika storitev mobilne telefonije!

Kot kaže priklopni pametni mobilni telefoni vse bolj prihajajo v ospredje, saj se zanje odloča vse več proizvajalcev in s tem posledično uporabnikov storitev mobilne telefonije. Kmalu pa bodo na svoj račun prišli uporabniki pametnih mobilnih telefonov Samsung, saj ta zanje pripravlja napravo, ki bo primerna tudi za nekoliko zahtevnejše uporabnike. Nadvse zanimiva oblika telefona Samsung Galaxy Folder 2 pa ga bo naredila privlačnega tako za zahtevne uporabnike kot tudi za mlade in celo poslovneže.

O pametnem mobilnem telefonu Samsung Galaxy Folder 2 je trenutno znanega bolj kot ne zelo malo. Novost naj bi bila po vsej verjetnosti opremljena s 3,8-palčnim (9,7-centimetrskim) zaslonom, digitalnim fotoaparatom ločljivosti osem milijonov točk in poldrugim gigabajtom sistemskega pomnilnika. Za dovolj dolgo avtonomijo delovanja pa naj bi poskrbela baterija kapacitete 1.880 miliamper ur. Na vgrajenem pomnilniku pa naj bi bil nameščen mobilni operacijski sistem Android 6.0 Marshmallow.

Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy Folder 2 bo v začetku poletja najprej na prodaj na Kitajskem in v Južni Koreji. Nekoliko kasneje pa bo prispel še na evropska tla.


Prijavi napako v članku