Tiskalniki in skenerji
24.06.2022 07:36

Deli z drugimi:

Share

RICOH med top 100 inovatorji v letu 2022

Digitalno delovno mesto postavlja podjetja v ospredje z agilnostjo in konkurenčnostjo.
Vir: Vibor
Vir: Vibor

Clarivate je vodilni svetovni ponudnik zanesljivih vpogledov in analitike za pospeševanje inovacij. S prenovljenim pristopom Top 100 Global Innovators so prešli na nov model izračunavanja odličnosti, ki se osredotoča na nadstandardno doslednost in obseg inovativnosti, pri čemer vse ideje tekmujejo enakovredno. Inovatorjem zagotavljajo ključne podatke, informacije in poglobljeno strokovno znanje na vseh področjih. Za del inovacij, ki spreminjajo trg, je ponovno zaslužen v letu 2022 tudi RICOH (*Clarivate 2022).

Poslovni uporabniki Ricoh storitev cenijo zlasti doslednost pri inovacijah, ki jo zagotavljajo svojim uporabnikom, in sicer da bodo z inovacijami dosegli poenostavljene poslovne procese, varnost, možnost poslovne rasti in konkurenčnosti z novo tehnologijo ne glede na to, ali govorimo o multifunkcijskih tiskalnikih, interaktivnih tablah, upravljanju dokumentov …

Vse obljube je Ricoh do danes izpolnil. Morda je na slovenskem trgu nekoliko bolj poznan na področju infrastrukture tiska z Ricoh multifunkcijskimi tiskalniki in rešitvami za upravljanja tiska, globalno pa je poznan po mnogih rešitvah, kot so npr. pametne omarice, rešitve za delo od doma, integrirani sistemi upravljanja delovnega mesta in še mnogo več.

Potrebe in pričakovanja uporabnika so tudi pri infrastrukturi tiska v podjetju vse večja

Bogat portfelj multifunkcijskih tiskalnikov RICOH s sodobnimi »pripomočki« postavlja samo napravo v ospredje in se definira kot pomemben člen pri soustvarjanju poenostavljenih poslovnih procesov, ki so danes še kako zaželeni. Povezava z Office 365 in vsem poznanim OneDrive je danes nekaj povsem običajnega.

Pri RICOH multifunkcijskih tiskalnikih inovativnost med drugim omogoča tudi hiter dostop do najnovejših različic aplikacij, kar pomeni, da boste imeli v podjetju vedno napravo z najnovejšo programsko opremo in funkcijami, ki jih ta ponuja. Aplikacije za pametno integracijo RICOH Smart Integration so na voljo za vrsto produktov podjetja RICOH in za vrsto pametnih naprav.

Poleg profesionalne izkušnje je na prvem mestu varnost

RICOH naprave so zasnovane in izdelane z mislijo na varnost kot temeljno zahtevo. Varnost je pri podjetju RICOH vseprisotna skozi celoten življenjski cikel kateregakoli produkta ali rešitve. Podjetje Ricoh se zavezuje, da bo nenehno delalo v prid svojih strank ter jim nudilo podporo in rešitve pred morebitnimi varnostnimi grožnjami.

Varnostna vprašanja pri multifunkcijskih tiskalnikih so pogosto zanemarjena ali pa jih ni. Podjetje lahko ob nepazljivosti plača visoko ceno, saj ogroža varnost poslovne dokumentacije, tudi zaupne. V podjetjih stalno ustvarjamo nove dokumente, jih skeniramo, arhiviramo, shranjujemo, obdelujemo in digitalno obdelane odlagamo v različne dokumentne sisteme. Tako so zaupni dokumenti stalno podvrženi temu, da bi lahko prišli v nepooblaščene roke. Prav zato RICOH skrbi, da bodo dokumenti, ki jih elektronske naprave obdelujejo, varni, in da jih bodo videli ali z njimi upravljali le za to pooblaščeni. Obenem pa to ne sme ovirati uporabnosti izdelkov RICOH ali celo produktivnosti zaposlenih, ki jih uporabljajo.

Široka paleta njihovih izdelkov ima certifikat ISO/IEC 15408, njihove varnostne funkcije pa preverjajo neodvisni laboratoriji, ki ugotavljajo skladnost z najstrožjimi standardi. RICOH si prizadeva, da bi stranke razumele pomen varnosti in uporabnike tudi izobražuje v smeri pravilne rabe varnostnih nastavitev multifunkcijskih tiskalnikov.

Za več informacij vam je na voljo uradni zastopnik blagovne znamke Ricoh, podjetje Vibor d.o.o. (P.R.)

*Vir: https://clarivate.com/


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Ricoh tiskalniki Ricoh večnamenske naprave

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem VIBOR d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri VIBOR d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem VIBOR d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MAJ.universe

Čopova ulica 6, 3310 Žalec, Tel: 041 430 248
MAJ.universe je Majino vesolje MAJ.universe je Majino vesolje, ki ga želi deliti z vami. Maja Horvat je številne izkušnje v novinarstvu, odnosih z javnostjo, organizaciji ... Več

ETRUST d.o.o.

Arja vas 101, 3301 Petrovče, Tel: 03 710 37 80
Etrust d.o.o. razvija MES sisteme, namenjene planiranju in optimizaciji proizvodnje, ki so povezljive tudi z ERP sistemi, kot je npr. SAP. Več

MIKROGRAFIJA d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 080 51 15
Specialisti s pravimi rešitvami. In pika. V podjetju Mikrografija d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike. ... Več
Zlati partner

iRobot Slovenija

Masljeva ulica 3, 1230 Domžale, Tel: 01 530 04 60
Podjetje iRobot se kot vodilni svetovni proizvajalec robotov za domačo rabo že več kot 25 let posveča razvoju, oblikovanju in izdelavi robotov, ki ljudem pomagajo postoriti več. ... Več