STROMBOLI d.o.o.

Srebrni partner

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 38562090
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
7297696000
Transakcijski račun:
SI56 6100 0001 7048 582
Osnovna dejavnost:
J63.120 Obratovanje spletnih portalov
Ustanovitelj:
Tanja Štrukelj

Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti in trendov s tega področja.

Ker želimo, da so novice čim bolj ažurne, revija izhaja dvakrat mesečno, in sicer vsak drugi in četrti četrtek v mesecu. Letno tako izide enaindvajset številk, januarska, julijska in avgustovska številka pa so dvojne.

Naroči se na revijo Računalniške novice

Kljub temu, da danes večino novic preberemo na spletu, je še vedno zelo priročno članke prebirati v papirni izdaji, poleg tega pa ima to še vedno nek poseben čar. Seveda lahko Računalniške novice in novosti s področja računalništva ter modernih tehnologij spremljate na spletnem naslovu www.racunalniske-novice.com. Če pa želite nadgradnjo, več člankov in več poglobljenih vsebin, je tu revija Računalniške novice, ki jo izdaja podjetje STROMBOLI d.o.o.

Zakaj bi se vsak drugi in četrti četrtek v mesecu morali odpraviti na najbližje prodajno mesto in s tem izgubljali čas, če vam lahko Računalniške novice na dan izida dostavimo? Tako se lahko še v pižami odpravite do nabiralnika in jih prebirate ob kavici. Ali pa vas pričakajo na delovnem mestu in začnete dan s pozitivnimi novicami s področja računalništva. In kaj si danes bolj želimo ter bolj z veseljem prebiramo kot pozitivne novice in informacije o tem, kaj se dogaja in kaj se bo dogajalo na področju modernih tehnologij.

stromboli-računalniške-novice-IT

Kako se najlažje naročim na Računalniške novice?

Na spletni strani smo omogočili povsem enostavno naročanje na revijo. Naročite se lahko NA TEJ POVEZAVI.

V spletnem obrazcu najprej označite vrsto naročnine, ki je lahko:

  • letna naročnina za fizične in pravne osebe (21 izvodov) – 26,50 €
  • letna naročnina s presenečenjem (21 izvodov) – 33,50 €

Nato vpišete še nekaj podatkov, kot so ime, priimek, naslov in podobno ter izberete način, kako želite plačati naročnino. Odklikate na način plačila, prijazen uporabniški vmesnik pa vas bo vodil do zaključka naročila. Nato vam preostane le še, da se udobno namestite in počakate na prvo številko revije Računalniške novice.

Če se vam pri naročanju v katerem koli koraku zatakne, smo vam vedno na voljo in z veseljem priskočimo na pomoč. Odklikajte na www.racunalniske-novice.com/potrebujete-pomoc-pri-narocanju/, kjer najdete več informacij.

stromboli-računalniške-novice-IT-revija

Naročnino na revijo lahko tudi podarite!

Naročnino na revijo lahko tudi podarite. Kako? Odklikate NA POVEZAVO in izberete možnost “Podari revijo”.

Vsi se pogosto pred rojstnimi dnevi sprašujemo: “Le kaj bi podarili slavljenki ali slavljencu?” Naročnina na revijo je idealna izbira. Poleg tega pa traja vse leto – do naslednjega rojstnega dne. Poleg tega za zmerno ceno, saj vemo, da za darila pogosto odštejemo več kot 26,50 €, kolikor stane letna naročnina na Računalniške novice.

Revija je idealno darilo za vsakega navdušenca nad moderno tehnologijo, za vsakega, ki morda ima tehnološko podjetje in želi spremljati, kaj in kako dela konkurenca, pa tudi za nekoga, ki ga je tehnološki svet šele začel srkati vase in bi rad le spremljal novosti.

Bi oglaševali v reviji Računalniške novice?

Z naklado 9.000 izvodov pokrivamo celotno slovensko tržišče, zato so Računalniške novice odličen medij za oglaševanje vaših izdelkov ali storitev. Predvsem na področju vseprisotnih tehnoloških rešitev.

Poglejmo nekaj dejstev:

stromboli-računalniške-novice-IT-računalniki

Računalniške novice so računalniška revija z največjo natisnjeno in prodano naklado. Z naklado 9.000 izvodov smo prisotni po vsej Sloveniji – tudi na vseh večjih sejmih, konferencah in ostalih dogodkih.

stromboli-računalniške-novice-IT-računalniki-prenosniki

Kot nalašč za ciljano oglaševanje. Kot specializiran medij imamo med bralci največ računalničarjev, IT managerjev, direktorjev in zaposlenih v računalniških podjetjih. S tem ko poznate profil bralca, lahko oglaševanje popolnoma prilagodite ciljni publiki.

Pohvalimo se lahko s popolno oglaševalsko storitvijo. Pri načinu oglaševanja vam tudi svetujemo in pomagamo pri izdelavi oglasnega materiala ali ga za vas v celoti izdelamo mi. Odlični novinarji in oblikovalci z vami uskladijo vsebino in materiale, da so na koncu takšni, kot ste si jih želeli. Mi se pa potrudimo, da vas presenetimo, tako da so na koncu še boljši 🙂

Zelo dejavni smo tudi na družbenih omrežjih. Na Facebooku imamo več kot 70.000 sledilcev, na LinkedInu se približujemo številu 7.000. Z objavami na družbenih omrežjih pripomoremo k dodatnemu širjenju vsebin.

Več informacij in kontaktov, kamor se lahko obrnete, če želite oglaševati v reviji Računalniške novice ali na spletni strani www.racunalniske-novice.com, najdete na TEJ POVEZAVI.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja STROMBOLI d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem STROMBOLI d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.


Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice