Računalništvo, telefonija
17.02.2012 17:06

Deli z drugimi:

Share

Reshaping IT – Reshaping Business

Fujitsu se bo na CeBIT-u 2012 osredotočil na glavne trende s področja informacijske tehnologije
Fujitsu je predstavil novo platformo za spletne gostitelje in telekomunikacijska podjetja, ki podpira 1,5 milijonov naprednejših uporabnikov
Fujitsu je predstavil novo platformo za spletne gostitelje in telekomunikacijska podjetja, ki podpira 1,5 milijonov naprednejših uporabnikov

Tudi letos boste na CeBIT-u, ki bo potekal med 6. in 10. marcem 2012, našli Fujitsu. Ta bo, pod naslovom “Reshaping IT – Reshaping Business”, predstavil inovativne proizvode, rešitve in storitve, ki so oblikovane z namenom, da podjetjem omogočijo doseganje najvišje možne dodane vrednosti na področju računalništva v oblaku.

Fujitsu se bo na CeBIT-u 2012 osredotočil na glavne trende s področja informacijske tehnologije: od pojava, ki ga lahko z angleškim izrazom poimenujemo “consumerization of IT” do demokratizacije poslovanja s programsko opremo. Fujitsu se bo na CeBIT-u predstavil tudi z naslednjimi vsebinami:

  • Program pridobivanja neodvisnih ponudnikov programske opreme za pridružitev Fujitsujevi oblačni tržnici Business Solution Store
  • Hiter predogled novih ultranotesnikov LIFEBOOK
  • Prikaz uporabe pametnega telefona za dostopanje do infrastruktur virtualnih namizij
  • Popolnoma nova linija strežniških sistemov PRIMERGY x86
  • Nove rešitve za SAP okolja
  • Posodobitve centralnega računalniškega sistema BS2000
  • Popolnoma novi modeli delovnih postaj CELSIUS
  • Novi STYLISTIC Q532 Media Tablet, ki deluje na operacijskem sistemu Android 4.0

Fujitsu boste na CeBIT-u našli na razstavišču B52 in dvorani 2.

Fujitsu na CeBIT-u


Dvorana 2, stojnica B52: glavni razstavni prostor

Na glavni stojnici v dvorani 2 si bodo obiskovalci lahko ogledali širok portfelj Fujitsujevih rešitev in storitev s področja računalništva v oblaku, rešitev za podatkovni center (“Reshaping the Data Center”) in zadnje generacije naprav za stacionarno in mobilno delovno mesto, vključno z novim Fujitsujevim tabličnim računalnikom Stylistic M532 in drugimi novostmi.

Dvorana 7, stojnica A28: javni sektor

V razstavnem delu za javni sektor bodo Fujitsu in izbrani partnerji prikazali kaj potrebujemo za optimizacijo informacijske tehnologije in uporabo oblačnih storitev v javnem sektorju.

Dvorana 14/15, stojnica F18: Prodajni kanali

Pri Planet Reseller-ju bo Fujitsu predstavil inovacije na področju proizvodov kot so STYLISTIC M532, novi namizni in prenosni modeli, kot tudi storitve in ponudbe s področja računalništva v oblaku, ki prodajnim partnerjem omogočajo širitev poslovanja na nova področja.

Dvorana 16: CODE_n Start Up Competition

Finalisti tekmovanja CODE_n nas bodo presenetili z inovativnimi rešitvami, ki pokrivajo vsa področja mobilnega življenja. Najboljših 50 inovatorjev, ki so bili izbrani izmed 400 prijavljenimi aplikacijami, bodo predstavili svoje ideje obiskovalcem sejma CeBIT 2012. V dvorani 16, ki so jo prav za ta namen posebej oblikovali ugledni ustvarjalci, bo Fujitsu, kot partner tega tekmovanja, zagotovil tehnično podporo, dr. Joseph Reger glavni vodja za tehnologijo pri Fujitsu in en izmed vodilnih IT vizionarjev v državi, pa se bo pridružil žiriji.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Fujitsu Technology solutions GesmbH
Za več informacij so vam na voljo pri Fujitsu Technology solutions GesmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Fujitsu logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Fujitsu Technology solutions GesmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku