RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Predlagaj izboljšavo

Deli z drugimi:

Share
 • Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana
 • 051 302 160
 • info@rslukan.si
 • www.rslukan.si/
Davčna št.:
SI90885724
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
6220436000
Št. zaposlenih:
1
Transakcijski račun:
SI56 6100 0000 4056 208
Osnovna dejavnost:
J62.020 Svetovanje o računalniških napravah in programih
Ustanovitelj:
Matjaž Lukan

Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT podpore, ki vam ob vsakih situacijah vedno priskoči na pomoč. Slovensko IT podjetje RSLukan, ustanovljeno leta 2012, poskrbi, da se vaše podjetje ne srečuje z nadležnimi izpadi dela, ki vas lahko popolnoma ohromijo. Že pri sami izgradnji in vzpostavitvi računalniških sistemov in omrežij vam bodo svetovali glede najbolj ustrezne opreme, kar pomeni, da bo že od samega začetka tveganje izpadov občutno manjše.

S spremljanjem razvoja informacijsko komunikacijske tehnologije v svetu in doma in z večletnim sodelovanjem s poslovnimi partnerji so se naučili, da je za optimalne rešitve potrebno poglobljeno znanje problematike, zahtevnosti, potreb in želja stranke.

RSLukan – IT storitve za vas in vaš posel

V RSLukan vam ne nudijo le strokovne računalniške podpore. Večletne izkušnje, širok spekter znanja in usposobljeni strokovnjaki so zagotovilo za nemoteno in hitro delovanje informacijskega sistema tudi v najzahtevnejših pogojih. Postavijo vam optimalno infrastrukturo, hkrati pa optimizirajo stroške delovanja.

 • Pred nakupom se lahko posvetujete z njihovimi strokovnjaki, ki vam bodo glede na vaše potrebe in zahteve pomagali izbrati in postaviti ustrezno IT infrastrukturo.
 • Pomagajo vam postaviti sistem za produktivno delo v podjetju in oddaljenih lokacijah.
 • Opremili vas bodo s potrebno strežniško in mrežno opremo.
 • Podatki so steber vsakega uspešnega podjetja, kar pomeni, da je njihova varnost ključna. Podjetje RSLukan vam svetuje pri varnosti IKT sistemov, poskrbijo za potrebno zaščito in hrambo podatkov.
 • Najboljši preventivni ukrep pred spletnimi nepridipravi je izobraženost zaposlenih. Certificirani strokovnjaki bodo vaše zaposlene opremili s koristnimi nasveti in znanjem, kako varno brskati po spletu.
rslukan-ikt-računalništvo-prenosniki

Postavitev IT sistemov

V tej dobi podatkov je povezanih več kot 7 milijard pametnih naprav, število pa še naprej narašča. Mnogi od njih ustvarjajo velike količine podatkov, ki jih je treba zajeti, shraniti in ovrednotiti. Postavitev in nadgradnje strežniških sistemov v Windows ali Linux okolju je ena izmed glavnih dejavnosti slovenskega podjetja. Po vaši želji lahko izvedejo tudi migracijo iz starega na nov strežnik.

 • Svetovanje in postavitev IT infrastrukture
 • Postavitev domenskega okolja DNS, DHCP, WINS strežnikov
 • Postavitev TERMINAL in PRINT strežnikov
 • Postavitev strežnikov v virtualnem okolju (HyperV, VMware)
 • Migracija v oblak Office 365
 • Nastavitve arhiviranja podatkov
 • Postavitev mrežne infrastrukture in varnostne nastavitve

Virtualizacija računalniškega okolja

Virtualizacija je eden najpomembnejših trendov v zadnjih letih. Tudi v podjetju RSLukan je veliko poudarka na virtualizaciji strežnikov (VMware). Kot že samo ime pove, uporaba VMware ustvari navidezni stroj v vašem računalniku. Tako lahko bolje upravljati s svojimi viri in jih naredite učinkovitejše. Virtualizacija prinaša številne prednosti, vključno z nižjimi IT stroški. Omogoča tudi najboljši izkoristek naložbe v strojno opremo z uporabo različnih omejitev, razporejanja in particioniranja, s čimer se poveča prilagodljivost računalniškega okolja.

rslukan-it-spletna-varnost

Z virtualizacijo se je razvila tudi virtualna varnostna kopija (backup) podatkov, ki vam jo postavijo IT strokovnjaki RSLukan. Glavna razlika med tradicionalno programsko opremo za varnost in virtualizacijo je ta, da navidezni strežniki omogočajo snemanje slik (snapshots), kar pospeši celotni postopek. S posnetkom lahko enostavno shranite in znova naložite stanje navideznega stroja v natanko istem stanju kot v času posnetka. Celoten postopek je bolj organiziran, učinkovit in poenostavi okrevanje po izpadu.

Poskrbijo tudi za programiranje VLAN Cisco opreme. Torej, z VLAN posežejo v logično topologijo omrežja, kar jim omogoča združevanje odjemalcev glede na njihovo vlogo, udeležbo ali uporabo določene aplikacije, ne glede na njihovo fizično lokacijo v omrežju.

Morebitne napake lahko odpravijo na daljavo. S tem je napaka hitreje odpravljena, kar za vas pomeni nižje stroške in manjši vpliv na produktivnost dela. Vzdrževanje poteka preko programske opreme Supremo in ISL Client, ki zagotavljata varno povezavo z visoko enkripcijo.

Prodaja vseh vrst IKT opreme

Na enem mestu vas čaka kakovostna računalniška, mrežna, strežniška in programska oprema. Upoštevajo vaše želje in svetujejo pri nakupu nove ali nadgradnje stare opreme.

Programska oprema in računalniška oprema:

 • MS Windows 10, MS Windows Server, MS Office, MS SQL …
 • Office 365 storitve, zbirke programov …
 • Protivirusni programi: Fsecure, NOD32, Kaspersky …
 • Sestavljeni računalniki in prenosniki HP, Lenovo, Dell, Asus, Acer …
 • Računalniške komponente, strežniška in mrežna oprema

Več o IT storitvah, programski in strojni opremi na njihovi spletni strani. Pošljite povpraševanje še danes na info@rslukan.si.


Deli z drugimi: