Računalništvo, telefonija
29.06.2016 06:21
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Razkrita strojna oprema najboljšega telefona Samsung

Samsung Galaxy Note 7 bo zlahka prepričal tudi najzahtevnejše!
Samsung Galaxy Note 7 bo zlahka prepričal tudi najzahtevnejše!

Po spletu se je pred kratkim kot strela razširila fotografija nove generacije težko pričakovanega pametnega mobilnega telefona južnokorejskega proizvajalca Samsung. Dodatno olje na ogenj pa je tokrat z objavo novih podatkov prilil Evan Blass, ki zagotavlja, da je novost že skoraj nared za prodajo. Novost bo dejansko predstavljena 2. avgusta letos, kar pomeni, da bo naprodaj v Sloveniji še pred jesenjo.

O prihajajočem pametnem mobilnem telefonu Galaxy Note 7 je Evan Blass razkril, da bo opremljen s 5,7-palčnim (14,5-centimetrskim) zaslonom ločljivosti QHD, procesorjem Snapdragon 823 ali sorodnim procesorjem družine Exynos in bralnikom prstnih odtisov. Poleg tega naj bi bil odporen proti vodi in prahu (standard IP68) in razpolagal s priključkom USB-C in baterijo zmogljivosti 4.000 miliamper ur. Tu bomo našli še digitalni fotoaparat ločljivosti 12 milijonov slikovnih točk in spletno kamero ločljivosti pet milijonov slikovnih točk.

Na pametnem mobilnem telefonu Samsung bo seveda nameščen najnovejši mobilni operacijski sistem Android, in sicer različica 6.1 Marshmallow. Novost bo na voljo v črni, sivi in celo modri barvi.


Prijavi napako v članku