Računalništvo, telefonija
18.10.2006 07:45
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prihaja drugi Interaktivni festival

Sodoben poslovni svet je sprejel interaktivne medije kot eno najpomembnejših orodij komuniciranja. Dinamično in progresivno interaktivno okolje pa zahteva stalno spremljanje novih pristopov in trendov v tovrstnem komuniciranju, saj se njihove smernice nenehoma začrtujejo skoraj na novo. Imate občutek, da se prelomne ideje domena ozkega kroga profesionalcev?

V našo deželo prihaja drugi INTERAKTIVNI FESTIVAL, osrednji dogodek slovenske spletne stroke. Vabimo vas, da ste zraven!

Interaktivni festival se bo zgodil naslednji teden – v četrtek, 26. oktobra 2006 – v Ljubljani na Gospodarski zbornici Slovenije. Poleg uveljavljenih slovenskih strokovnjakov nam bodo letos obzorja širili tudi priznani tuji predavatelji. Z nami bodo kritična opazovalka novomedijske umetnosti Régine Debatty (We Make Money Not Art), design thinker Michael Hatscher (AOL Nemčija), kreator gverilskih interaktivnih igric Paolo Pedercini (Molle industria), industrijski oblikovalec Rok Jenko (Gorenje), režiser Emil Hrvatin (Maska), na daljavo iz New Yorka pa nam bo predaval tudi Mark Hurst (Good Experience), eden vodilnih svetovnih strokovnjakov na področju uporabniške izkušnje. Celodnevno dogajanje bo popestrila razstava strokovne literature, ki jo bo mogoče tudi naročiti, in razstava slovenskih spletnih gumbov.

Festivalski večer bo večer zmagovalcev: Združenje za informatiko in telekomunikacije pri GZS bo v sodelovanju z Ministrstvom za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo podelilo prestižne nagrade Netko 2006 za najboljše slovenske poslovne in upravne spletne strani.

Kotizacija za udeležence znaša 32.000 SIT + DDV, za študente 9.000 SIT + DDV. Pripeljete lahko tudi svoje kolege – vsak četrti udeleženec iz podjetja ima vstop prost!

Natančnejše informacije, program predavanj in prijavnico boste našli na www.interaktivnifestival.si.


Prijavi napako v članku