Strojna oprema
17.04.2021 05:56
Posodobljeno 3 tedni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prenosni predvajalnik Spotify za avtomobile

Prenosni predvajalnik Spotify Car Thing je navdušil mnoge!
Prenosni predvajalnik Spotify Car Thing je navdušil mnoge!

Spotify je najbolj znana in največja glasbena storitev na svetu, ki nudi odlično uporabniško izkušnjo. Čeprav nekateri tekmeci ponujajo višjo kakovost zvoka, bolj intuitivno uporabo in povezljivost z drugimi napravami, je Spotify še vedno številka ena. Od druge polovice meseca julija lanskega leta je na voljo tudi v Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji, Severni Makedoniji, na Kosovu in tudi drugje.

Ker pa kar nekaj uporabnikov glasbo posluša v avtomobilih, so se pri podjetju Spotify odločili za pripravo nadvse zanimivega prenosnega predvajalnika. Novost s prodajno oznako »Car Thing« je trenutno na voljo le izbranim uporabnikom v Združenih državah Amerike. Če bo šlo vse po načrtih, pa bo kmalu na voljo tudi drugod po svetu. Upajmo, da tudi v Sloveniji.

Prenosni predvajalnik Spotify Car Thing lahko upravljamo tako z gumbi kot tudi zvočno. Uporabnik mora le izreči besede “Hey Spotify” in izbrati želeno skladbo, album, izvajalca, seznam predvajanja ali postajo. Novost seveda razpolaga tudi z brezžično povezavo Bluetooth.

Maloprodajna cena prenosnega predvajalnika Spotify Car Thing je v Združenih državah Amerike postavljena na preračunanih 67 evrov. Ker pa Spotify kupcem daje popust v enakem znesku, to pomeni, da kupec plača le poštnino. Za uporabo prenosnega predvajalnika Spotify Car Thing pa je seveda potrebna naročnina na Spotify Premium.


Prijavi napako v članku