Računalništvo, telefonija
21.11.2012 20:25
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Podeljene nagrade Netko 2012

netko 2012.
netko 2012.

Leta 1999, ko smo se prvič srečali z nagrado Netko, je imela podelitev le te pravzaprav zelo skromen cilj: preveriti, kako največja slovenska podjetja uporabljajo svetovni splet in koliko pozornosti namenjajo temu novemu mediju. Danes praktično ni več podjetja, ki se ne bi zavedalo njegove pomembnosti in ga tako ali drugače vključevalo v svoj poslovni proces. V preteklih letih se je polje digitalnega komuniciranja in delovanja razvilo in že zdavnaj ob spletnih mestih vključuje še fenomen družbenih mrež ter mobilno sfero.

Danes tudi državna uprava in javne institucije digitalno delujejo zato, da približajo svoje storitve uporabnikom. Ne gre več zgolj zato, da podjetje ali ustanova uporablja internet za prezentacijo, pač pa zato, da mu prinaša poslovno prednost. Je zato bolj prepoznavno, uporabniku prijazno, ali ustvarja skozi internet dodaten dobiček?

Netko je nagrada, ki jo prejmejo najboljši spletni ustvarjalci na našem trgu. Letos so nagrade za najboljša spletna dela podelili ze štirinajstič, in to za kar 7 različnih kategorij, ki imajo vsaj en skupni imenovalec – internet. V nadaljevanju poglejmo kdo se je iz posamezne kategorije kar najbolje odrezal:

Predstavitve podjetij in korporativno komuniciranje

Triglav.si – izvedba spletnega mesta – Klika

Digitalni nastop državne in javne uprave

Supervizor.kpk-rs.si

Mediji in informativni portali

Visitljubljana.com

Produkti in blagovne znamke

Itak.si

Spletne storitve

Primavoda.si – Izvedba: Podjetje Enki

Mobilne aplikacije – novost na Netkotu

3volutiongame

Najbolj prijazna spletna vsebina za otroke med 6 in 12 letom

Primavoda.si – Izvedba: Podjetje Enki

Agencija leta

Enki

Glas ljudstva

Najdi.si spletni brskalnik

Vsem dobitnikom iskreno čestitamo!


Prijavi napako v članku