Makro Team d.o.o.

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI33457662
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
2186357000
Št. zaposlenih:
2
Transakcijski račun:
SI56 1010 0005 7612 563
Osnovna dejavnost:
J62.09 Druge z informacijsko tehnologijo in računalniškimi storitvami povezane dejavnosti
Ustanovitelj:
Mihael Škrlec

Ste mislili, da je IT podporna služba primerna le za večja podjetja? Zagotavljanje strokovne informacijske podpore bodisi na daljavo ali na fizični lokaciji ima številne prednosti, ne glede na velikost ali vrsto podjetja. IT podpora lahko vaše podjetje ohranja konkurenčno. Sčasoma lahko prihranite denar in poenostavite svoje cilje. Spoznajte lokalno družinsko IT podjetje Makro Team d.o.o., kjer se že od leta 1992 prizadevajo za uspeh vsake stranke. Strankam nudijo celostne, hitre in kakovostne rešitve na področju računalništva, mrežnih, spletnih, grafičnih in biro storitev. Svetujejo vam glede na vaše potrebe in zmožnosti, zagotavljajo pa tudi vzdrževanje in servisno podporo.

Prodaja kakovostne računalniške in biro opreme

Ker je podoba sodobnega gospodarstva zaznamovana z računalniki, imajo pri slovenskemu IT podjetju pripravljeno pestro ponudbo računalnikov in računalniške opreme. Nudijo vse vrste računalnikov, od namiznih, prenosnih in tabličnih računalnikov do strežnikov in delovnih postaj ter vseh ostalih računalniških komponent. Razširjena ponudba zajema tudi monitorje, zvočnike, slušalke in televizorje.

Makro_Team
Lokalno družinsko podjetje Makro Team strankam zagotavlja celostne, hitre in predvsem kakovostne rešitve na področju informacijske tehnologije.

Računalnik brez dodatkov je le ohišje, poln pametnih vezij, ki jih ne morete usmerjati. Za to potrebujete tipkovnice in miške (žične, brezžične), podloge za miške, USB medije, zunanje diske, torbe za prenosne računalnike in ostalo računalniško periferijo.

Digitalne procese še vedno podpirajo analogne storitve, kar pomeni, da boste potrebovali primerno biro opremo. Pošljite povpraševanje na info@makroteam.si, kjer vam bodo pripravili ponudbo za multifunkcijske naprave, tiskalnike, fotokopirne stroje in optične bralnike. Poskrbeli bodo tudi za vašo zalogo pisarniške materiala po ugodnih in konkurenčnih cenah. Izognite se tudi iskanju ostale dodatne računalniške opreme. Na enem mestu lahko najdete vse vrste kablov, baterije, napajalnike, ventilatorje in ostalo pametno elektroniko.

Strokovne in kompletne IT rešitve

Strokovno usposobljena ekipa poskrbi za hitra in kakovostna popravila strojne opreme, menjavo ali nadgradnjo komponent ter čiščenje opreme in hladilnih sistemov. Lotijo se tudi vaše programske opreme, ki jo očistijo zlonamernih kod in poskrbijo, da je posodobljena na najnovejšo različico.

Izguba podatkov je lahko usodna za marsikatero podjetje. V tovrstnih primerov vam pri Makro Teamu pomagajo s strokovnim reševanjem in arhiviranjem podatkov. Rešijo tudi t. i. »že izgubljene« podatke iz shranjevalnih medijev. Če se hočete izogniti morebitnim izpadom dela ali pa izboljšati svoje poslovanje, se lahko odločite za IT storitve na področju omrežja in spletnih storitev. Postavijo vam spletno stran ali trgovino, sestavijo vizitke, logotipe, vabila in podobno. Obenem pa z varnostnimi rešitvami uporabniku omogočijo varno uporabo spleta.

Poleg IT storitev opravljajo tudi biro storitve, kjer poskrbijo za vaše potrebe tiska, od manjših do večjih formatov.

Več o delovanju podjetja Makro Team d.o.o. na njihovi spletni strani.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja Makro Team d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Makro Team d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.