SoftNET d.o.o.

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 60527935
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
5970814
Transakcijski račun:
SI56 0313 1101 2558 689
Osnovna dejavnost:
J61.9 Druge telekomunikacijske dejavnosti
Ustanovitelj:
Boštjančič Andrej, Boštjančič Saša, Jaklič Alenka

Vse telekomunikacijske storitve na enem mestu

V podjetju ni nič pomembnejšega kot dobra telekomunikacijska povezanost, tako znotraj kot zunaj podjetja. Podjetje SoftNET vam s podatkovnimi in telefonskimi storitvami odpira okno v svet.

SoftNET že od leta 1996 ponuja telekomunikacijske storitve, s katerimi posamezniki in podjetja lažje nadzorujejo stroške in dosegajo boljšo povezanost. V letih razvoja in širjenja tudi po JV Evropi so zgradili najbolj napredno IP omrežje.

SoftNET posluje v 20 državah po svetu. Pisarne imajo v Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji, Bosni, Makedoniji, Bolgariji, Makedoniji, Bolgariji, Romuniji, na Kitajskem, v Vietnamu, na Filipinih in v Singapurju. Vsak trg, na katerega so vstopili, so podrobno raziskali, preverili prodajne poti, gospodarsko klimo na trgu, načine promocije in podobno.

Storitve

Podatkovne storitve so SoftNET-ova glavna dejavnost že od samega začetka in temeljijo na lastnem IP omrežju. SoftNET ponuja najvišjo stopnjo kakovosti visoke hitrosti in zanesljivost ter zagotovljeno pasovno širino. Strankam nudijo vso podporo na enem mestu, so hitro odzivni in prilagodljivi. Njihova tehnična ekipa je uporabnikom na voljo 24 ur na dan, 365 dni v letu.

Med drugim podjetjem pomagajo pri prehodu s tradicionalne telefonije na IP-rešitve. Telefonske storitve so nepogrešljiv člen v poslovnem okolju, a jih podjetja pogosto zanemarjajo in vanje ne želijo vlagati več, kot je to nujno potrebno. Premalo se zavedajo, da jih lahko danes dvignejo na višjo raven z enotnimi komunikacijami (Unified communications), ki omogočajo upravljanje več komunikacijskih orodij znotraj enotne in združene platforme.

Poudarek pri enotni komunikaciji je na integraciji tradicionalne IP-telefonije z računalniškimi aplikacijami in mobilnimi napravami, ki jih danes uporablja krepko več kot 70 odstotkov svetovnega prebivalstva.
SoftNET omogoča združevanje vseh komunikacijskih rešitev na enem mestu, pri enem ponudniku. Podjetja lahko tako optimizirajo svoje komunikacije in si omogočijo boljšo povezanost.

Omrežje SoftNET

SoftNET v povezavi z globalnimi partnerji omogoča zmogljivo povezanost po celem svetu. Svoja vozlišča imajo v večini držav, kjer so tudi njihove pisarne. Prav tako z omrežjem zagotavljajo doseganje manjših krajev. Da bi zagotovili najboljše povezave, so na internetnih stičiščih VIX, DE-CIX, SIX in CIX izvedli več kot 200 medmrežnih povezav, kar zagotavlja popolno pokritost regij.

Mobilna telefonija

Leta 2017 je SoftNET vstopil na slovenski trg kot tretji ponudnik virtualnega mobilnega omrežja oziroma kot sedmi ponudnik mobilne telefonije. Njihova prednost je, da lahko podjetjem, tudi največjim, zagotovijo celostne telekomunikacijske storitve, ki so v celoti prilagojene potrebam posameznega podjetja. Letos so pakete mobilne telefonije posodobili. Novi paketi mobilne telefonije uporabnikom omogočajo več klicev, sporočil in prenosa podatkov. Namenjeni so predvsem poslovnim uporabnikom, fizični uporabniki pa lahko postanejo njihovi naročniki preko partnerskih kabelskih operaterjev (Omrežje, Teles, Sanmix, Kabelnet Logatec, Elstik, KTV Radenci, Kate.si, KATV Livade, NHM Sevnica).
Uporabniki lahko izbirajo med paketi Basic, Midi, Mega, Giga, Ultra, Maxi in Extra, podrobnosti so navedene na njihovi spletni strani.


Deli z drugimi:
Share

Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice