Računalništvo, telefonija
19.10.2020 18:47

Deli z drugimi:

Share

Pametna ročna ura K21 za manj kot 18 evrov

Odlična pametna ročna ura Cafago K21 Smart Watch je lahko naša že za zgolj 17,84 evrov.
Odlična pametna ročna ura Cafago K21 Smart Watch je lahko naša že za zgolj 17,84 evrov.

Verjetno se boste strinjali s tem, da pametne ročne ure danes niso zgolj modna muha in stvar “tistih redkih”, ki si jih lahko privoščijo, temveč uporablja pametne ure vse več ljudi, saj so iz dneva v dan bolj uporabne. Za to, da bi imeli kakovostno in uporabo pametno ročno uro, pa nam ni treba več odšteti veliko denarja, kajti na trgu lahko najdemo naprave, ki stanejo precej manj. Ena takšnih je tudi športna pametna ročna ura K21, katero spletni trgovec Cafago ponuja po znižani ceni, ki znaša zgolj 17,84 evrov, in sicer na spletni povezavi https://bit.ly/3jc3NXq.

Pametna ročna ura K21 je namenjena vsakdanji rabi, prav tako pa tudi tistim uporabnikom, ki so nekoliko bolj fizično aktivni. Meri namreč srčni utrip, porabljene kalorije, prehojeno razdaljo in že mnogo več. Spremlja tudi naše vzorce oziroma kakovost spanja, kar pomeni, da lahko podatke uporabimo za izboljšanje našega počutja. Piko na i pa ji daje še možnost merjenja telesne temperature in celo krvnega tlaka. Ura je med drugim vodotesna (IP68 certifikat), kar pomeni, da je odporna na potenje, dež in stikom z vodo. Nič manj zanimiva pa nista niti dolga avtonomija delovanja in kakovostni zaslon s kar 3,3-centimetrsko oziroma 1,3-palčno diagonalo.

Pametna ročna ura K21 za vsakdanjo rabo in aktivne uporabnike je na voljo za nakup na tej SPLETNI POVEZAVI. Tam lahko najdemo tudi več podatkov o nadvse zanimivem izdelku. Akcijska prodaja traja le do konca oktobra, stroški pošiljanja pa so brezplačni. Take ponudbe zagotovo ne gre zamuditi.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku