Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI85956287
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
3260682000
Transakcijski račun:
SI56 0315 1100 0348 028
Osnovna dejavnost:
J62.020 Svetovanje o računalniških napravah in programih
Ustanovitelj:
Matjaž Kramar

Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. Tudi, če najdete ustrezno strojno opremo, je velika možnost, da boste morali naročiti iz različnih spletnih trgovin.

Temu ni tako pri podjetju Minevra, ki je na enem mestu zbralo bogat nabor tako računalniške kot tiskalne opreme. To vključuje vso računalniško periferijo, strojne komponente zaslone in potrošniško opremo za tiskalnike.

Zmogljivi namizni in prenosni računalniki

Obstaja raznolika skupina uporabnikov in prav toliko računalniških sistemov. Začetni uporabniki se bodo zadovoljili z osnovno strojno in programsko opremo, kar jim bo zadoščalo za spletno brskanje ali gledanje filmov. Nekoliko bolj vešči uporabniki pa iščejo točno določene prednastavitve. Podjetje Minevra se je pripravilo prav na vsakega uporabnika.

V spletni trgovini toner-kartusa.si boste opazili različne namizne in prenosne računalnike. Našli boste tudi obnovljene prenosnike, ki za nižjo ceno ponujajo enako ali celo boljšo uporabniško izkušnjo. Prednost rabljenih računalnikov je v razmerju med ceno in zmogljivostjo. Če imate omejen proračun, potem lahko z rabljenim računalnikom dobite več za svojo ceno, hkrati pa pripomorete k zmanjšanju vašega ogljičnega odtisa.

Poleg delovnih postaj in gaming zverin boste našli tudi poslovno računalniško opremo, vključno s strežniki za shranjevanje in upravljanje podatkov. Zanimiva najdba so tudi »barebone« sistemi, ki spravijo v zelo kompaktno ohišje vso zmogljivost sodobnega računalnika. Prednost tovrstne oblike je prihranek pri prostoru in denarju ter visoka zmogljivost kljub manjši velikosti.

Računalniške komponente za vsak okus

Ste ravno sredi nadgradnje ali popravila računalnika? Podjetje Minevra redno dopolnjuje ponudbo računalniških komponent, vse od grafičnih kartic, osnovnih plošč, pomnilnikov do procesorjev in trdih diskov. Našli boste najnovejše in najmočnejše komponente, na izbiro pa je tudi osnovna oprema za tiste, ki ne potrebujejo najnovejšega sijaja.

Namizni monitorji za domačo rabo in interaktivni zasloni za poslovno

Interaktivni oziroma multifunkcijski zasloni se prilegajo v vsak poslovni prostor. Tehnologija na dotik, 4K ločljivost, povezljivost z vsemi pametnimi napravami, vse to in še več lahko najdete v najnovejših interaktivnih zaslonih. Potrebujete boljše orodje za vodenje sestankov? Potem preverite bogato ponudbo interaktivnih zaslonov podjetja Minevra.

Priljubljenost običajnih monitorjev vztrajno narašča, tako za domačo rabo, poslovno ali pa za igranje iger. Vse boljša tehnološka izobraženost kupcev pomeni, da njihove zahteve zelo specifične. Igričarji iščejo visoko ločljivost in hitro frekvenco osveževanja, grafični oblikovalci so pozorni na vrsto in velikost zaslona in tudi na ločljivost. Težko je zadovoljiti prav vsako skupino uporabnikov, a v spletni trgovini Minevra se za vsakega najde primeren monitor.

Podjetja se tudi radi poslužujejo informacijskih zaslonov za digitalno oglaševanje, saj tako lahko dosežejo večje število morebitnih partnerjev in strank. Informacijski zasloni so odlični medij za širjenje blagovne znamke, podajanje informacij ali usmerjanje svojih kupcev.

Vrhunski tiskalniki in kakovosten potrošni material

Priljubljenost tiskalnikov dokazuje, da je tiskani medij tudi v digitalni dobi še vedno aktualen oziroma nepogrešljiv. 3D tiskalniki so se zelo hitro uveljavili v industriji in v strokovnih področjih. Laserski tiskalniki in kopirni stroji so prisotni v skoraj vsakem poslovnem prostoru, kjer skrbijo za dokumentacijo in vsakodnevno komunikacijo. Podjetje Minevra ponuja tudi optični čitalnike, brizgalne tiskalnike, risalnike in ves potrošni material potreben za njihovo nemoteno delovanje, od tonerjev, kartuš do bobnov, etiket in papirja.

Več o podjetju Minevra in ponudbi računalniške ter tiskalne opreme na njihovi spletni strani.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Minevra, Matjaž Kramar s.p.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.