Računalništvo, telefonija
14.07.2011 07:59

Deli z drugimi:

Share

OzelenITev

V novi številki smo med drugimi pogledali kakšno je stanje onesnaženosti Zemlje ter koliko odgovornosti pri tem nosi računalniška tehnologija.
V novi številki smo med drugimi pogledali kakšno je stanje onesnaženosti Zemlje ter koliko odgovornosti pri tem nosi računalniška tehnologija.

Skoraj vsak proizvajalec računalniške opreme se v zadnjih letih postavlja s pridevniki, kot so zeleni, skrb za naravo, odgovornost, trajnostni razvoj itd. Kdo je v resnici zelen, kako smo lahko zeleni tudi uporabniki in kaj vse skupaj pomeni za naravo? Da, tema nove številke Računalniških novic so Zelene tehnologije.


V novi številki smo med drugimi pogledali kakšno je stanje onesnaženosti Zemlje ter koliko odgovornosti pri tem nosi računalniška tehnologija. Sprehodili smo se skozi razne vrste zares zelenih tehnologij ter podali vpogled v alternativne možnosti napajanja prenosnih naprav in alternativne vire električne energije v splošnem. Seveda nismo zapostavili niti zelenih podatkovnih središč in virtualizacije, če pa vas še zanimajo nasveti za učinkovito rabo elektronskih naprav za znižanje porabe energije ter postopki, kako pravilno ravnati z odpadno elektronsko opremo, potem bo nakup nove številke, ki je že v prodaji, nujen.

V novi številki revije vas čakajo še zanimive novice s področja računalniških in zabavnih tehnologij, uporabni računalniški triki in nasveti, opisi iger in igralnih konzol, IT izobraževanja, IT zaposlitveni oglasi, predstavitveni članki slovenskih podjetij in še bi lahko naštevali. Nova številka je že v prodaji, dobite pa jo na vseh bolje založenih prodajnih mestih revij in časopisov.
1,49 € – Se splača!

Preko spodnjega obrazca lahko naročite brezplačen ogledni izvod aktualne številke revije Računalniške novice. Vpišite svoje podatke in se prepričajte!


Prijavi napako v članku