Računalništvo, telefonija
04.11.2006 11:32
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Olympusovih deset let v digitalni fotografiji

Pred desetletjem so le redki slišali za koncept digitalne fotografije. Danes pa si ljudje praktično ne morejo predstavljati življenja brez nje. Leta razvoja so minila bliskovito – izvirne ideje so se porajale izjemno hitro – in včasih enako hitro tudi ugasnile. Olympus sodeluje v tem razvoju že od samega začetka – uvajal je nove tehnologije, postavljal standarde za industrijo in dobro ocenil rastoče potrebe uporabnikov. Vsak nov koncept, vsaka najmanjša inovacija je nastala iz želje uporabnikom omogočiti kar najboljše fotografske izkušnje – in tako želijo pri Olympusu tudi nadaljevati.

Digitalna fotografija je od prvih korakov v sredi devetdesetih doživela čudežen razvoj. Ob 10. obletnici digitalne fotografije je Olympus svoja nova modela E-400 in µ 1000 opremil s tipali z 10 milijoni pikslov.

Eleganten in kompakten model µ 1000 z na vse vremenske razmere odpornim ohišjem iz nerjavečega jekla, opremljen s tehnologijo BrightCapture, omogoča kristalno čiste slike tudi pri šibki svetlobi in v neugodnih vremenskih razmerah. Naj bo dež ali sonce, 10 milijonov pikslov zagotavlja, da ne bo manjkala nobena podrobnost!

Zelo zmogljivi Olympus E-400 – najmanjši in najlažji D-SLR fotoaparat na svetu – zagotavlja izjemno natančne slike, ki jih omogoča 10 milijonov pikslov. Olympus E-400 temelji na standardu štirih tretjin, opremljen pa je s protiprašnim filtrom Supersonic Wave, ki zagotavlja varnost pred prahom pri uporabi zamenljivih objektivov standarda štirih tretjin in drugega pribora.

Olympus, opto-digitalni specialist bo še naprej veliko vlagal v raziskave in razvoj, saj želi ohraniti svoj vodilni položaj na področju digitalne fotografije. Poseben poudarek bo posvetil standardu štirih tretjin – v sodelovanju s svojimi standardnimi partnerji.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Tiskarna Babič s.p.

Log 38, 2345 Bistrica ob Dravi, Tel: 040 231 395
Tiskarna Babič s.p. je družinsko podjetje s 35 letno tradicijo. Pri svojih naročnikih dosegamo visoke ocene po kvaliteti, odzivnosti in točnosti dobav, na kar smo zelo ponosni. ... Več

NOMISCOM, Simon Šebjanič s.p.

Kupšinci 31, 9000 Murska Sobota, Tel: 031 650 787
Spletna prisotnost podjetja, ne glede na industrijo, lahko močno vpliva na uspeh in prepoznavnost. V današnjem času se nekatera podjetja še vedno ne zavedajo, da bo večina njihovih ... Več

ADMIRAL DYNAMICS d.o.o.

PTC Diamant, Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 810 91 92
Zlati partner

SOFTWAREONE d.o.o.

Šmartinska cesta 53, 1000 Ljubljana, Tel: 05 925 03 00
Naša naloga je enostavna: podjetjem pomagati na poti k digitalni transformaciji. Kot član SoftwareONE, vodilnega globalnega ponudnika celovitih programskih in oblačnih tehnoloških ... Več