NUFIRA d.o.o.

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 98090577
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
3694984000
Transakcijski račun:
SI56 6100 0001 6353 577
Osnovna dejavnost:
J62.010 Računalniško programiranje
Ustanovitelj:
Sebastian Krivograd

Vsako hitro rastoče podjetje se spopada z odločitvami glede najboljšega poslovnega sistema za upravljanje svojih poslovnih procesov. Pravilna integracija integriranega programskega sistema za poslovno upravljanje je pogosto spregledana v zameno za kratkoročne cilje pospeševanja prometa. Posledično podjetja nameščajo raznovrstno programsko opremo, ki pokrivajo različna področja, kar vodi v neučinkovitost in bodoče izzive pri integraciji programske opreme. Kako se lahko izognite tovrstnim izzivom? Zapleteno mrežo različnih programov zamenjajte za enoten program, s katerim boste lahko učinkovito vodili podjetje. Podjetje Nufira d.o.o. razvija in implementira celostne programske rešitve, s katerimi odpravijo vse vaše težave v zvezi s poslovanjem in vodenjem proizvodnje ali trgovine. Programe v celoti prilagodijo vašim potrebam, hkrati pa poskrbijo za izobraževanje in začetno uvajanje kadrov.

Nufirček – vse poslovne funkcije na enem mestu

Razvili so lasten program, ki omogoča:

  • Sprejemanje naročil kupcev
  • Naročanje in prevzem materiala, blaga ter orodij
  • Vodenje in sledenje celotne proizvodnje
  • Pošiljanje polizdelkov podizvajalcu in prevzem
  • Pošiljanje izdelkov kupcu
nufira-nufirček-spletni-program

Učinkovit integriran sistem Nufirček vam omogoča enostavno komunikacijo, kar pomeni, da se celotna proizvodnja drži enakih smernic. S funkcijami za vodenje in sledenje proizvodnje imate boljši pregled nad samim delovanjem podjetja. Z zbranimi podatki lahko izvedete izračune potrebnih surovin, kar pomeni, da ste bolj natančni pri naročanju materiala in orodij. Hkrati lahko natančno izračunate vaše roke izdelave.

V program lahko vnesete veliko normativnih in drugih podatkov, kar vam omogoča izračune kalkulacij in predvidevanja poteka proizvodnje in izračunov rokov dobave in stroškov, kakor tudi vodenje statistike nad realno pridobljenimi podatki iz proizvodnje in izdelavo po kalkulacij.

Izgradnja in vzdrževanje IKT sistemov

Zakaj je pravilna postavitev, izbira in vzdrževanje IKT sistemov pomembna za vaše podjetje? Z uporabo IKT sistemov boste bolj produktivni, saj boste z uporabo računalniških sistemov opravili večje število nalog in porabili manj sredstev. V podjetju Nufira d.o.o. vam izdelajo načrt in vzpostavijo celotni ali delni informacijski-komunikacijski sistem in ga na vašo zahtevo tudi vzdržujejo.

Skeniranje in tiskanje 3D objektov

Z naprednim strojnim parkom pokrivajo tudi območje tiskanja in skeniranja 3D modelov in objektov. Ponujajo vam 3D tiskanje ali skeniranje vaših prototipov, osebnih ali poslovnih daril, ki jih po želji opremijo z vašim logotipom ali logotipom vaše stranke. Odločite se lahko tudi za modeliranje artiklov, ki bodo zagotovo navdušila vas in vaše partnerje.

nufira-3D-modeliranje-ikt-sistemi

Strokovna pomoč na vseh področjih

Ker se zavedajo pomembnosti ustrezne računalniške opreme, vam svetujejo pri nabavi kakovostnih sistemov, ki vam jih tudi postavijo in vzdržujejo. Po ugodnih cenah vam dobavijo tudi potrošni material za tiskalnike in vso ostalo dodatno opremo.

Več o poslovnih rešitvah podjetja Nufira d.o.o. na njihovi spletni strani.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja NUFIRA d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem NUFIRA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.