TELEKOM SLOVENIJE d.d.

Predlagaj izboljšavo

Deli z drugimi:

Share
  • Cigaletova ulica 15, 1000 Ljubljana
  • 01 234 10 00
  • info@telekom.si
  • www.telekom.si/zasebni-uporabniki
Davčna št.:
SI 98511734
Zavezanec za DDV:
DA
Transakcijski račun:
SI56 0292 2001 1058 965
Osnovna dejavnost:
J61.100 Telekomunikacijske dejavnosti po vodih

V skladu s svetovni trendi skupaj s hčerinskimi družbami doma in v tujini deluje kot enovita gospodarska Skupina Telekom Slovenije. Fiksno-mobilna konvergenca je imperativ časa. Klasične storitve fiksnih omrežij upadajo, informacijsko-komunikacijske navade in potrebe ljudi se spreminjajo, na plan prihajajo multimedijske vsebine.

Tisto, čemur danes še pravimo IKT, bo že jutri TIME. To je angleški akronim za telekomunikacije, informacijo, multimedijo in zabavo. Razvoj konvergence zahteva izkoriščanje vseh sinergij znotraj skupine. Kot večina fiksnih in mobilnih operaterjev ter ponudnikov internetnih storitev namreč postopno nadgrajuje obstoječe infrastrukture, da bi omogočil hitrejši prenos podatkov in zlivanje storitev.

Omrežja naslednje generacije bodo omogočila učinkovitejše zagotavljanje več storitev preko iste infrastrukture. Z razvojem storitev, kot sta internetna in mobilna televizija, postaja vsebina vedno bolj pomemben dejavnik, ki tržnim udeležencem omogoča raznoliko ponudbo.

Telekom Slovenije je celovit ponudnik komunikac​ijskih storitev v Sloveniji. ​Prepoznaven je kot vodilni pri uvajanju in povezovanju novih generacij mobilnih in fiksnih komunikacij, sistemske integracije, storitev v oblaku in multimedijskih vsebin.


Deli z drugimi:

Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice