Računalništvo, telefonija
25.07.2018 21:10

Deli z drugimi:

Share

Odličen pripomoček za najboljše snemalce po zelo znižani ceni!

S stabilizacijsko palico FeiyuTech G6 bodo naši videoposnetki vedno optimalni!
S stabilizacijsko palico FeiyuTech G6 bodo naši videoposnetki vedno optimalni!

Veliko uporabnikov kakovostnih akcijskih kamer zajema videoposnetke, njihova kakovost pa zaradi tresenja rok in gibanja pa ni vedno optimalna. Zaradi tega je spletni trgovec TomTop na spletnem portalu eBay po akcijski ceni ponudil v prodajo nadvse zanimivi pripomoček z oznako FeiyuTech G6. Tu dejansko gre za profesionalni pripomoček za stabilizacijo slike, s pomočjo katerega bodo prav vsi naši videoposnetki izgledali profesionalno. Novost je združljiva z bogato paleto akcijskih kamer GoPro Hero in drugimi kamerami podobnih velikosti.

Stabilizacijsko palico FeiyuTech G6 odlikuje kovinsko ohišje, nizka teža in ergonomični ročaj, zato jo bomo lahko brez težav uporabljali tudi za dalj časa. Sistem za stabilizacijo je motoriziran, ta pa lahko deluje povsem samostojno ali pa ga uporabljamo preko gumbov na ročaju ali aplikacije na zaslonu. Baterija zmogljivosti 26.650 miliamper ur bo poskrbela za večurno delovanje stabilizacijske palice, hkrati pa jo lahko uporabljamo tudi za polnjenje akcijske kamere.

Stabilizacijsko palico FeiyuTech G6 na spletni povezavi https://www.ebay.com/itm/362310389549 dobimo skupaj s priročnim etuijem in seveda kablom USB za polnjenje vgrajene baterije. Še boljša novica pa je ta, da je pripomoček trenutno v razprodaji, pri čemer je trgovec TomTop poskrbel za kar 147,51 ameriških dolarjev popusta (42 odstotni popust). To pomeni, da bomo zanj odšteti zgolj 195,99 ameriških dolarjev oziroma okoli preračunanih 167,83 evrov. To pa se res splača!


Prijavi napako v članku