eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 38087839
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
3202151
Transakcijski račun:
SI56 6100 0000 5956 535
Osnovna dejavnost:
J62.010 Računalniško programiranje
Ustanovitelj:
Miroslav Cigan

Računalniška igra za ljubitelje taroka

Življenje se je v zadnjem letu preselilo v naše domove, kjer poleg dela iščemo različne vrste razvedrila. Za ljubitelje igre s tarok kartami je podjetje Etarok, računalniške storitve Miroslav Cigan s.p., razvilo računalniško verzijo, poznano pod imenom TAROK.net.

eTAROK_igra

Korenine programa segajo v leto 1997, ko je bilo mogoče igrati proti računalniškim nasprotnikom. Cilj igre je bil posnemanje človeških odločitev med igranjem taroka. V letu 2002 se je projekt razširil na medmrežje, kjer so uporabniki lahko igrali proti drugim igralcem po svetu. Spletna igra se je razširila tudi v druge države in kontinente, glavnina igralcev pa ostaja iz Slovenije. V istem letu so prvič uvedli ligaško spletno tekmovanje v taroku, ki je med igralci priljubljeno še danes.

Igro taroka želijo približati vsem generacijam

Tarok je inteligentna igra, ki jo igralci po svetu uporabljajo za ohranitev bistrega uma. Spletna igra Tarok.net je namenjena tako začetnikom, ki se želijo igro naučiti in ob igranju sprostiti, kot naprednim igralcem, ki so pripravljeni na ligaške izzive. Igro lahko brezplačno preizkusite.

Za napredne igralce, ki želijo izpopolniti svoje znanje taroka, so pripravili več nivojev članstva:
• Plastično – igranje z računalniškimi nasprotniki
• Bronasto – nadgradnja na spletno igranje z drugimi igralci
• Srebrno – spletno igranje z drugimi igralci in možnost tekmovanja za spletno razvrstitev na tekmovalno top listo
• Zlato – spletno igranje, možnost tekmovanja za spletno top listo in ligaško tekmovanje

Spletno igro nenehno nadgrajujejo in prilagajajo potrebam igralcev. Spletne igre imajo funkcijo avtomatskega pristopa in igranja ligaških tekem, neodvisnih od števila igralcev. Pripravili so vnaprej konfigurirane simulacije tarok iger, ki omogočajo, da igralec izpopolni tehnike taroka.

eTurnirji

Nedavno so uvedli t. i. eTurnirje, ko vsi igralci igrajo z enakimi kartami. Nov pristop do igranja taroka je poželo veliko navdušenja in zanimanja med igralci, ki so mnenja, da je novost najpravičnejši način igranja taroka. Prirejajo različne turnirje in srečanja v živo, ki so jih v času pandemije preselili v spletno okolje.

Spletni tarok je združljiv s pametnimi napravami, ki delujejo na operacijskem sistemu Windows. Načrtujejo tudi razširitev podpore na Android in iOS.

eTAROK turnir

Podjetje Etarok vas vabi, da se preizkusite proti računalniškim in živim mojstrom igre, ki vas bodo ob porazu ali zmagi marsičesa naučili.

Več o igri pa najdete na spletni strani podjetja.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.

eTAROK Miroslav Cigan s.p. logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.


Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice