Računalništvo, telefonija
01.12.2020 06:15

Deli z drugimi:

Share

Nova Nokia 5.4 le še vprašanje časa!

Nova Nokia 5.4 naj bi za malo denarja ponujala veliko!
Nova Nokia 5.4 naj bi za malo denarja ponujala veliko!

Tokrat imamo dobro novico za vse, ki prisegate na pametne mobilne telefone Nokia. Podjetje HMD Global je namreč nakazalo, da bo kmalu mogoče kupiti njihov novi pametni mobilni telefon s prodajno oznako Nokia 5.4. Novost naj bi sodilo v srednji cenovni razred, kar pomeni, da bo kot nalašč za tiste, ki potrebujejo zmogljiv in zanesljiv pametni mobilni telefon Android, a zanj niso pripravljeni odšteti veliko denarja.

Podjetje HMD Global glede pametnega mobilnega telefona Nokia 5.4 vsaj zaenkrat ostaja skrivnostno. Kljub temu pa je o novincu na svetovni splet zašlo kar nekaj zanimivih informacij. Novost naj bi bila namreč opremljena za zaslonom s 16,2-centimetrskim oziroma 6,39-palčnim zaslonom, ki naj bi imel zarezo za spletno kamero ter naj bi slike prikazoval z ločljivostjo FHD+. Poleg tega naj bi nova Nokia 5.4 temeljila na osnovi mobilnega procesorja Qualcomm Snapdragon 665, štirih gigabajtov sistemskega pomnilnika in 64 gigabajtov oziroma 128 gigabajtov vgrajenega prostora za shranjevanje podatkov.

Pametni mobilni telefon Nokia 5.4 naj bi se brez težav prikupil tudi tistim, ki nimajo veliko časa za polnjenje baterije. Novost naj bi namreč razpolagala s sistemom za hitro polnjenje moči 18 vatov. Več o zanimivem pametnem mobilnem telefonu Nokia 5.4 pa naj bi bilo znanega v prihodnjih nekaj tednih.


Prijavi napako v članku