Računalništvo, telefonija
23.07.2016 11:34

Deli z drugimi:

Share

Neverjetno: Novi iPhone 7 zgolj v dveh različicah!

Novi iPhone 7 podjetja Apple naj bi bil na voljo v kar treh različicah.
Novi iPhone 7 podjetja Apple naj bi bil na voljo v kar treh različicah.

Vse od prve omembe pametnega mobilnega telefona iPhone 7 na svetovnem spletu, so se v javnosti pojavile že številne špekulacije glede tega, kaj nam bo ta novega prinesel. Najnovejša govorica pa je presenetila tudi največje poznavalce, saj omenja možnost prihoda tretje različice novega iPhona 7, kar bi bila za podjetje Apple dejansko nekaj novega. Govorico o tretjem modelu novega iPhone pa je pred kratkim razblinil bloger Evan Blass, ki je v svetu potrošniške elektronike visoko cenjen in zaupanja vreden.

Evan Blass trdi, da podjetje Apple ne bo ponudilo v prodajo treh modelov pametnega mobilnega telefone iPhone 7, in sicer iPhone 7, iPhone 7 Plus ter iPhone 7 Pro. V letošnjem letu naj bi bila naprodaj le modela iPhone 7 in iPhone 7 Plus, ki jih podjetje Apple trenutno razvija pod razvojnima oznakama Sonora in Dos Palos. V naslednjem letu se bo morda našel prostor za pametni mobilni telefon iPhone 7 Pro, ki naj bi bil opremljen z nekoliko zmogljivejšo strojno opremo in bo zaradi tega namenjen predvsem zahtevnejšim.

O Applovem domnevnem pametnem mobilnem telefonu iPhone 7 je bilo v zadnjih nekaj mesecih povedanega že veliko, saj naj bi ga računalniški gigant ponudil v prodajo že letos jeseni. Mi smo pred kratkim razkrili 6 največjih razkritih skrivnosti o iPhunu 7 v članku, ki je na voljo na naslovu bit.ly/iPhone-7-RN.


Prijavi napako v članku