Računalništvo, telefonija
15.10.2008 11:42
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Mutoh Adriatic konferenca

Svetovno znan proizvajalec velikoformatnih digitalnih tiskalnih in rezalnih sistemov, Mutoh iz Belgije, ter njihov pooblaščen prodajalec v Sloveniji, družba N.C.R. iz Ljubljane, sta pretekli teden organizirala prvo konferenco skupine Mutoh Adriatic, ki je potekala v ljubljanskem kongresnem centru Mons. Povabljeni so bili vsi pooblaščeni prodajalci Mutoh opreme iz področja držav bivše Jugoslavije in Albanije.

Ideja po povezovanju lokalnih Mutoh partnerjev je prvič zaživela leta 2006 v Nemčiji, zaradi potrebe po sodelovanju med lokalnimi partnerji, izmenjavi znanja, timskem delu in, nenazadnje, ustvarjanju boljše povezave med proizvajalcem in uporabnikom. Na omenjeni konferenci so imeli govore in predstavitve generalni direktor Mutoh Europe N.V. in Mutoh Holdinga L.T.D. gospod Arthur Vanhoutte, področni direktor prodaje gospod Volker Liening ter direktor družbe N.C.R. Ljubljana, d.o.o., Robert Leskovec.

V dvorani je bila razstavljena vsa aktualna strojna oprema velikoformatnih digitalnih tiskalnikov in rezalnikov, ter novosti kot so BIO Solventni tiskalnik ValueJet Hibryd, ki tiska direktno na trde materiale, kot so Kapa, Forex ipd. Predstavljena je bila tudi novost, UV tiskalnik Mutoh Zaphyr, katerega začetek dobave bomo dočakali do konca tega leta.

Po predstavitvi Mutoh Holdinga, organiziranosti, ter MCP ideji, se je razvila prijetna debata med udeleženci, ki so s svojimi vprašanji in idejami sooblikovali teme pogovorov, trajajočih vse tja do poznih večernih ur v prijetnem okolju ljubljanske gostinske ponudbe. S tem dogodkom se je tako pričelo trdnejše sodelovanje znotraj skupine Mutoh Adriatic, enotnejši nastop na trgu ter boljša povezanost med proizvajalcem opreme, lokalnimi prodajalci in seveda uporabniki, ki so v celotni verigi najpomembnejši člen.


Prijavi napako v članku