RETTRO d.o.o., vaš partner v razvoju IT-rešitev

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 11890312
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
2234661000
Transakcijski račun:
SI56 0400 1004 7821 474
Osnovna dejavnost:
J62.010 Računalniško programiranje
Ustanovitelj:
Renata Kišek, Damir Erznožnik

Mikro podjetje Rettro d.o.o. je specializirano za razvoj različnih informacijskih sistemov z najnovejšimi tehnologijami po meri naročnika. Znanje in izkušnje Rettrovih strokovnjakov obsegajo širok spekter sodobnih tehnologij ter odlično poznavanje procesa razvoja IT rešitev in projektne organizacije, s čimer so kos najzahtevnejšim izzivom.

Na poslovanje gledajo dolgoročno in poskušajo karseda zadovoljiti potrebe svojih strank. Z zadovoljnimi strankami želijo graditi dolgoročna partnerstva. Zavzemajo se za boljšo informatizacijo družbe, ki bi privedla do višjega družbenega standarda. 

Stranke prihajajo iz Slovenije, Nemčije, Španije in Združenih držav Amerike. Glavne stranke so mobilni operaterji, podjetja z visokotehnološkim razvojem, javna uprava, in t. i. startup podjetja.

V podjetju Rettro d.o.o. ponujajo razvoj spletnih in mobilnih aplikacij, vgradnih sistemov in namiznih rešitev. Zaposleni so izkušeni razvijalci s poznavanjem širokega spektra tehnologij: JavaSE, JavaEE, Microsoft .NET, C, C++, C#, Scala, ReactJS, VUE, jQuery, JBoss in WebLogic aplikacijski strežnik, relacijske baze (Oracle, Postgres, MS SQL, MySQL), NoSQL baze (MongoDB, Cassandra, CosmosDB), Microsoft Azure, arhitektura mikroservisev in platforme (Kubernetes, Lagom, Spring/SpringBoot/SpringCloud, Rest API), Linux OS itd.

Poleg razvojnih storitev nudijo tudi storitve projektnega vodenja, poslovne analize, načrtovanja arhitekture in načrta rešitev, testiranja in tehničnega svetovanja.

V času Covid-19 so razvili lasten produkt za dolgoročno hrambo dokumetnarnega gradiva v digitalni obliki – Tabularium. Sistem Tabularium zadošča Pravilniku o enotnih tehnoloških zahtevah za zajem in hrambo gradiva v digitalni obliki. Pravilnik opredeljuje poslovne, organizacijske in tehnološke pogoje za izpolnjevanje Zakona o varstvu dokumentarnega in arhivskega gradiva ter arhivih (ZVDAGA) in na njegovi podlagi izdanih podzakonskih predpisov. 

Sistem Tabularium nameravajo v kratkem certificirati pri Arhivu Republike Slovenije.

Več informacij dobite na spletni strani podjetja ali obiščite tabularium.eu.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja RETTRO d.o.o., vaš partner v razvoju IT-rešitev

Rettro

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem RETTRO d.o.o., vaš partner v razvoju IT-rešitev? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.