Telefoni
21.02.2011 16:53
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Motorola za svoj tablični računalnik Xoom obljublja Google Music!

Do Google Music bomo lahko v kratkem dostopali s tabličnim računalnikom Xoom!
Do Google Music bomo lahko v kratkem dostopali s tabličnim računalnikom Xoom!

Če ste mislili, da ima Google v svoji najnovejši različici operacijskega sistema Android, imenovani Honeycomb 3.0, namen pokazati le svež uporabniški vmesnik in popolno združljivost s tabličnimi računalniki, se hudo motite. Google naj bi namreč imel v rokavu še enega asa, ki jim bo omogočil, da se Applovim izdelkom postavijo še bolj po robu.

As, o katerem govorimo, je seveda ponudba storitve Google Music. O slednji Google zaenkrat sicer še ni spregovoril, toda na spletu se je nabralo kar lepo število špekulacij, ki pričajo v obstoj storitve Google Music. Ta naj bi po dosedanjih poročanjih deloval preko računalništva v oblaku in ponujal širok spekter tako plačljivih kot brezplačnih glasbenih datotek.

Kakorkoli že, obstanek storitve pa je nedavno potrdil tudi predsednik Motorole, Sanjay Jha, in sicer na predstavitvi njihovega tabličnega računalnika Xoom. Ta bo prvi izmed tabličnih računalnikov, ki ga bo poganjal Honeycomb 3.0 in bo tako na njem prvič mogoče izkusiti Google Music najverjetneje že ob izidu, ki je za Evropo postavljen na čas letošnje pomladi.

Google Music je torej resničen, še vedno pa obstaja vprašanje ali bo v bližnji prihodnosti možno dostopati bo storitve tudi z mobilniki, na katerih so nameščene starejše verzije platforme Android.

Vas zanima več iz te teme?
Google telefoni

Prijavi napako v članku