NCOM d.o.o.

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 32789807
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
6558291000
Št. zaposlenih:
2
Transakcijski račun:
SI56 0310 0100 2976 414
Osnovna dejavnost:
J62.010 Računalniško programiranje
Ustanovitelj:
Gorazd Stane

Mobilne aplikacije so korenito spremenila način delovanja podjetij. Več kot 3 milijarde ljudi ima dostop do pametnega telefona. Mobilne aplikacije trenutno predstavljajo najučinkovitejši, neposreden ter prilagodljiv način posredovanja informacij o izdelku in spodbujanja strank, da ostanejo zvesti določeni blagovni znamki. Podjetja se nenehno borijo za pozornost in lojalnost svojih strank. Zmagovalec je tisti, ki bo postregel z najboljšo mobilno rešitvijo. Sami tega ne zmorete. Potrebujete interaktivno agencijo NCOM d.o.o., ki na področju iskanja intuitivne uporabniške izkušnje ustvarja napredne programske rešitve.

Pri ustvarjanju se držijo nekaj preprostih načel: agilni pristop, strmenje k tehnični dovršenosti, uporabnik je v ospredju ustvarjalnega procesa, z vami od samega začetka, podporo vam nudijo tudi po končanem projektu.

NCOM-UI-UX

Uporabniki radi rešujejo svoje težave prek telefona

Nove potrošniške navade so spodbudila podjetja, da iščejo nove načine, kako privabiti in zadržati potencialne obiskovalce. Mobilne aplikacije imajo v sodobnem svetu enak pomen kot spletne strani pred dobrim desetletjem. Kaj pridobite s kakovostno aplikacijo in kaj k temu prispeva podjetje NCOM?

Če razvoj aplikacije zaupate strokovnjakom za mobilno tehnologijo in uporabniško izkušnjo (UX), lahko vašemu podjetju zagotovite večjo verodostojnost. Zadovoljen uporabnik pa pomeni večje zaupanje v blagovno znamko. Ampak pozor: občutek je obojestranski! Slabo zasnovana aplikacija, polna napak in zapletena za brskanje, je nekoristna in povzroči nezaupanje v podjetje. Zato je pomembno, da razvoj zaupate specializiranemu podjetju. Podjetje NCOM vašo idejo spremeni v nekaj oprijemljivega. S preverjeno tržno strategijo vam zagotovijo konkurenčno prednost.

Prek aplikacije lahko svoje izdelke in storitve približate uporabnikom. Za pozitivne rezultate je pomembno, da se osredotoči na uporabnost in navigacijo. V podjetju NCOM resnično verjamejo, da je uporabnik prioriteta, ko je govora o uporabnosti izdelka. S podrobno raziskavo trga lahko natančno prilagodijo izdelek, s katerim boste pritegnili pozornost spletnih brskalcev. K temu dodajo še estetsko dodelan produkt in končni rezultat je aplikacija, ki bo odkljukala vse, kar iščejo vaši uporabniki.

Za seboj imajo veliko uspešnih projektov …

… ki si ji lahko ogledate v njihovem portfelju. Najbolj ponosni so pa na:

  • AR.fx – mobilna aplikacija, v kateri lahko uporabniki s pomočjo obogatene resničnosti (AR) gradijo svoje digitalne svetove. Dnevno lahko odkrivajo nove 3D predmete s pomočjo katerih lahko gradijo nepozabne kompozicije in jih delijo s prijatelji.
  • Totem Time – mobilna in spletna aplikacija za digitalno pripovedovanje zgodb. Uporabniki lahko poživijo svoje zgodbe s pomočjo ugank, dialogov in nalog ter tako ustvarijo edinstvene dogodivščine.
  • Sherlock – napreden vtičnik za brskalnik Chrome, čigar ključna naloga je optimizacija vašega računa za digitalno oglaševanje preko Facebook družbenega omrežja. Poleg javljanja napak in rešitev zanje vam Sherlock omogoča tudi naročilo in izdelavo kreativnih kampanj.
  • ArmBeep – mobilna aplikacija, ki s pomočjo eksterne pametne naprave pomaga igralcem tenisa beležiti njihovo učinkovitost v igri, da lahko lažje opazijo kje imajo možnosti za napredek. Armbeep bo igralcem tenisa omogočil analizo napredka, beleženje kvalitete igre in boljše razumevanje kardio in ostalih indikatorjev.
NCOM-blockchain

Razvoj blockchain programskih rešitev

Tehnologija blockchain v IT sektorju nezadržno raste. Zaradi številnih prednosti, zlasti na področju varnosti, je vse več podjetij in strokovnjakov začelo uvajati tehnologijo blockchain. Tudi v podjetju NCOM vašo idejo s pomočjo inovativne tehnologije spremenijo v delujočo rešitev. Vabijo vas, da se ustavite na skodelici kave v centru Ljubljane. Skupaj boste stopili na pot izjemnosti in uspeha.

Več o podjetju NCOM na njihovi spletni strani proxima.si. Za kakršna koli vprašanja so vam na voljo prek e-poštnega naslova info@proxima.si ali na telefonski številki 040 855 519.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja NCOM d.o.o.

NCOM-logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem NCOM d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.