Računalništvo, telefonija
23.03.2020 11:43
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Moto G8 Power Lite: 5.000 mAh za 190 evrov!

Pametni mobilni telefon Motorola Moto G8 Power Lite bo zlahka navdušil tudi nekoliko zahtevnejše uporabnike.
Pametni mobilni telefon Motorola Moto G8 Power Lite bo zlahka navdušil tudi nekoliko zahtevnejše uporabnike.

Podjetje Motorola je nedavno ponudilo v prodajo prepogljivi pametni mobilni telefon Razr, ki je dejansko nekaj izjemnega in posebnega. Ker pa je za novost treba odšteti kar 1.600 evrov, si novost lahko seveda privoščijo le posamezniki. To pa nikakor ne bo držalo za njihov novi pametni mobilni telefon Moto G8 Power Lite, saj je njegova maloprodajna cena postavljena na le slabih 190 evrov.

Pametni mobilni telefon Moto G8 Power Lite seveda ni prepogljivi, kljub temu pa nas zagotovo ne bo pustil na cedilu. Inženirji podjetja Motorola so ga namreč opremili z zmogljivim mobilnim procesorjem MediaTek Helio P35, štirimi gigabajti sistemskega pomnilnika in 64 gigabajti prostora za shranjevanje podatkov. Tu je bilo odlično poskrbljeno tudi za zajem fotografij in videoposnetkov, saj so na voljo digitalni fotoaparati ločljivosti 16 milijonov slikovnih točk, 8 milijonov slikovnih točk in 2 milijonov slikovnih točk. Spletna kamera pa se ponaša s tipalom ločljivosti 16 milijonov slikovnih točk.

Eden glavnih adutov pametnega mobilnega telefona Motorola Moto G8 Power Lite pa je nedvomno baterija. Dolgo avtonomijo delovanja novincu zagotavlja baterija zmogljivosti kar 5.000 miliamper ur. Tudi visokoločljiv zaslon ni od muh, saj je opremljen s kar 16-centimetrsko oziroma 6,3-palčno diagonalo.Za vse skupaj pa je treba kot že omejeno odšteti zgolj 189,99 evrov. To je nedvomno odlična cena za telefon, ki bo zlahka navdušil tudi nekoliko zahtevnejše uporabnike.


Prijavi napako v članku