Življenjski slog
08.12.2022 09:04

Deli z drugimi:

Share

Mini električna zračna tlačilka za manj kot 40 evrov

Kolo ali avtomobil sta super prevozni sredstvi, a brez napolnjenih pnevmatik neuporabni. Ste že kdaj kje ostali s prazno ali počeno pnevmatiko? Potem veste o čem govorimo. Električna zračna tlačilka vam bo naslednjič prišla zelo prav.
Električna tlačilka Xiaomi Mijia Electric Inflator 1S. Foto: Cafago
Električna tlačilka Xiaomi Mijia Electric Inflator 1S. Foto: Cafago

Če ste kadarkoli kje ostali zaradi izpraznjene ali počene pnevmatike veste, da vam lahko povzroči kar nekaj sitnosti. Kako se lahko temu izognete? Z električno zračno tlačilko, ki bo postala vaša najboljša prijateljica – tako na kolesu, motorju avtomobilu ali avtodomu, kot med športnimi aktivnostmi z žogo.

Kakorkoli, vsakomur se lahko kadarkoli zgodi, da guma enostavno poči. Takrat si boste hvaležni, da ste si za manj kot 40 evrov priskrbeli električno zračno tlačilko, ki vas bo rešila iz zagate. Zračna tlačilka je skoraj “obvezna oprema” vsakega lastnika avtomobila ali kolesa. Zakaj ne bi bila električna in vam prihranila dodatnih naporov ob neprijetnem dogodku.

Prenosna električna “pumpa” Xiaomi Mijia Electric Inflator 1S je vrhunska naprava, ki si jo lahko privoščite za zgolj nekaj deset evrov. Zdaj je pri spletnemu trgovcu Cafago s kodo CC139 na voljo za 39,99 €. Po tej ceni bo na voljo do 31. decembra 2022 oziroma do razprodaje zalog.

Xiaomi je svoj prejšnji napihovalnik pnevmatik nadgradil z daljšo življenjsko dobo baterije (za približno 45 %) in do 110 % hitrejšim delovanjem. Le 20 sekund boste potrebovali, da boste tlak dvignili od 0 do 150 psi (10,3 bar). Tlak je digitalno prikazan na priročnem zaslonu, vgrajenem na sami tlačilki. Prav tako je opremljena z LED svetilko, tako da pri napihovanju ne boste imeli težav niti ponoči in ob slabši vidljivosti.

Električna “pumpa” Xiaomi Mijia Electric Inflator 1S je združljiva z različnimi nastavki. Za lažjo uporabo ima pet prednastavljenih načinov polnjenja (kolo, motor, avtomobil, žoga, prosto), ki jih lahko prilagajamo.

Električna zračna tlačilka ima vgrajeno zmogljivo baterijo in ne potrebuje zunanjega vira napajanja. Za polnjenje je opremljena z USB-C vhodom. Polnilec zanj imate najverjetneje že doma, saj ima večina novejših telefonov prav USB-C vhod.

Kompaktna oblika (124 x 71 x 45.3 mm) je kot nalašč, da električno zračno tlačilko pospravite v prtljažnik ali v nahrbtnik. Tudi slabega pol kilograma teže, natančneje 480 gramov, vam ne bo povzročalo težav.

Prodajalec obljublja, da za ta izdelek ne boste plačali carinskih dajatev (duty free shipping). Izdelek vam pošljejo s Kitajske in naj bi ga prejeli v 11-18 delovnih dneh.

Garancija za izdelek velja samo za stranke na Kitajskem. Tujim strankam garancije ne zagotavljajo.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
električna zračna tlačilka


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MIKROGRAFIJA d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 080 51 15
Specialisti s pravimi rešitvami. In pika. V podjetju Mikrografija d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike. ... Več

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več
Zlati partner

GS1 Slovenija

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 5898 320
GS1 Slovenija je neodvisna in nepridobitna organizacija na področju mednarodnih standardov GS1 za identifikacijo, zajem in elektronsko izmenjavo podatkov v Sloveniji. Ima preko ... Več

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več