e-asist d.o.o.

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 24707406
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
7191014000
Transakcijski račun:
SI56 2900 0005 2217 576
Osnovna dejavnost:
S95.110 Popravila in vzdrževanje računalnikov in perifernih enot
Ustanovitelj:
Boštjan Ravnikar, Ivan Janez Savnik, Jože Pavli

Težave s tiskalniki?

In to ravno takrat, ko imate največ dela?

Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar na MFP napravah, torej na tiskalnikih, kopirnih napravah in skenerjih. Opcijsko poskrbijo za to, da bo serviser na MFP napravi preventivno ukrepal še pred pojavom napake oziroma bo vnaprej zagotovil potreben rezervni del in potrošni material, še preden bo do zastoja tudi zares prišlo. Takšen nadzor omogoči, da postanete resnično le uporabnik svoje naprave, vsa skrb glede servisiranja in dobave potrošnega materiala pa je na strani podjetja e-asist d.o.o.

Izkušena e-asist ekipa

Malo v šali, veliko pa tudi zares lahko rečemo, da ima pet zaposlenih v podjetju, ki se stalno izobražuje na tem področju, skupaj več kot 130 let delovnih izkušenj. Vedo, da je za Vas zelo pomemben hiter odziv, prijazen in strokoven odnos ter uporaba izključno originalnih rezervnih delov, tonerjev in črnil. V njihovem interesu je, da so v vaši pisarni čim manj prisotni. S tem pripomorejo, da vaša dejavnost postane bolj učinkovita in cenovno ugodnejša.

Uradni Canon partner

e-asist doo_Canon silver partner

e-asist d.o.o. je s pridobljeno tehnično akreditacijo Canon uradno partnersko podjetje v Sloveniji, ki deluje na področju prodaje, najema in servisiranja Canon naprav ter velikoformatnih tiskalnikov. Tuje jim niso niti ostale znamke, ki so prisotne na svetovnem trgu.

e-asist doo_Canon tehnična akreditacija

Dobava računalniške opreme

V podjetju e-asist d.o.o. prisluhnejo tudi željam strank glede potreb po računalniški opremi.
Njihove dolgoletne izkušnje so temelj, da lahko primerno svetujejo,
povedo, kaj ni mogoče in kar je v njihovi moči, tudi dobavijo.
Pokrivajo celotno računalniško področje, kar je dobavljivo v Sloveniji:
to pomeni od najcenejših prenosnikov do delovnih postaj vseh priznanih dobaviteljev. Sestavijo tudi klasične računalnike po želji stranke, če so le komponente dobavljive.

Dobavljajo tudi opremo za prezentacije, televizorje, fotoaparate …
Pri zahtevnejših projektih, kot je menjava delovnih postaj s prepisi podatkov ali menjava strežnikov, že vrsto let sodelujejo z zunanjimi izvajalci.

Zanesljiv poslovni partner

e-asist d.o.o. je partner podjetij Cisco in Lenovo.

Prisotni so na vseslovenskem prostoru kot zanesljiv, odziven in strokoven poslovni partner.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja e-asist d.o.o.

e-asist doo logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem e-asist d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.