tinaLILIPUT – grafično oblikovanje

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI78581257
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
3611752000
Št. zaposlenih:
1
Transakcijski račun:
SI56 0440 3011 4312 154
Osnovna dejavnost:
C18.130 Priprava za tisk in objavo
Ustanovitelj:
Martina Zavec

Grafično oblikovanje je pomembno orodje, ki izboljša komunikacijo z drugimi. Služi za posredovanje vaših idej na način, ki ni le učinkovit, ampak tudi eleganten. Preprosto povedano, z dobrim dizajnom izgledate profesionalno in verodostojno. Odlična grafična zasnova vam omogoča pozitiven prvi vtis na morebitne stranke in partnerje. Dejstvo je, da si ljudje v nekaj sekundah oblikujejo začetna mnenja. Grafično znanje pa posamezniki, kot je Tina Zavec, osvajajo skozi več let in ga stalno nadgrajujejo. Za Tino to ne predstavlja oviro in zato je ustanovila svoje grafično podjetje Tinaliliput, kjer ustvarja predvsem na področju oblikovanja tiskanih medijev in celostnih grafičnih podob.

Ustvarite pozitivno mnenje skozi grafično podobo

Estetsko prijetna in profesionalno oblikovana grafika je zagotovilo za širjenje pozitivne podobe vaše blagovne znamke. Unikatna grafična podoba vas loči od konkurence. Odlična zasnova izstopa v mislih strank in partnerjev in podzavestno vpliva na njihove odločitve. Po naravi se ljudje radi poistovetijo s pozitivnimi stvarmi, zaradi katerih se počutijo dobro. Z vlaganjem v kakovostno grafično oblikovanje znatno povečate sposobnost svoje blagovne znamke.

Tina Zavec je diplomirala iz slikarstva in magistrirala iz oblikovanja na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje v Ljubljani. Združuje ročno delo z naprednimi digitalnimi tehnikami, kar ji omogoča dodatno svobodo pri oblikovanju. Na področju grafičnega oblikovanja deluje več kot dvajset let.

Oblikuje revije, knjige, logotipe, embalaže, kataloge in ostale tiskane medije za znana slovenska podjetja.

Oblikovanje identitete

Tako kot ima vsak posameznik lastno osebno identiteto, je tudi identiteta blagovne znamke ali branding pomemben dejavnik predstavitve podjetja, ki vas ločuje od vseh drugih. Grafična podoba mora poosebljati:

  • Poslanstvo
  • Vrednote
  • Stališča

Med izdelavo logotipov, etiket in embalaž Tina istočasno kreira tudi svojo blagovno znamko, ki jo odlikuje individualen pristop do vsake stranke, ki ima skozi celoten proces vpogled v potek dela in kreativne grafične rešitve, s katerimi se lahko loti tudi najbolj zapletenih projektov.

InDesign – avtomatizacija delovnih procesov

Za upravljanje velikih količin podatkov in povečano produktivnost v Indesignu bo poskrbela avtomatizacija. Naj bo to vnos podatkov v Indesignove datoteke ali template, odpravljanje napak, samodejno spreminjanje teksta, dodajanje stilov, …

Združevanje podatkov (data merge) vam lahko prihrani veliko časa pri vnosu podatkov. GREP (Global Regular Expression Print) najde vzorce besedila, poskrbi za zamenjave tekstovnih ali grafičnih elementov, poenostavlja in avtomatizira stile. Pri podjetju Tinaliliput poskrbijo tudi za kreiranje osnovne skriptne kode.

Tudi podjetja, ki že uporabljajo InDesign, iščejo nove načine za poenostavljeno in hitrejše delo. Avtomatizacija določenih delovnih tokov izboljša produktivnost, učinkovitost ter občutno skrajša čas dela.

Dovolite InDesignu, da delo opravi namesto vas!

Več o grafičnem oblikovanju in podjetju Tinaliliput lahko izveste na info@tinaliliput.si ali na njihovi spletni strani.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja tinaLILIPUT – grafično oblikovanje

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem tinaLILIPUT – grafično oblikovanje? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.