Računalništvo, telefonija
17.01.2019 07:12

Deli z drugimi:

Share

Ključna sestavina sodobnega poslovanja: družbena omrežja

Kako se svet spremeni v 10 letih. Še ne tako dolgo nazaj se nam je zdelo nepredstavljivo, da bomo nekoč cele dneve »viseli« na družbenih omrežjih. Še manj pa, da bodo ta predstavljala ključen faktor pri poslovanju. Saj smo uporabljali spletne klepetalnice in druge pogovorne platforme. Ampak to je bilo le za kratkočasenje pred spanjem.
Ključna sestavina sodobnega poslovanja: družbena omrežja
Ključna sestavina sodobnega poslovanja: družbena omrežja

Potem pa se je internetna krajina začela počasi spreminjati. Leta 2005 je prišel YouTube. Potem Facebook. In nato počasi še Twitter, Instagram in ostali. Skok v sedanjost. Danes si de znamo več predstavljati dneva brez obiska vsaj ene, še raje pa več od teh platform. Zasebno in vedno bolj tudi poslovno. Glas se danes najhitreje in najučinkoviteje širi prek družbenih omrežij. Tudi zato, ker omogočajo dodati osebno noto in hitro širjenje dobre zgodbe po vzpostavljeni mreži. Če danes niste prisotni in aktivni na družbenih omrežjih, potem kratko malo ne obstajate. Tega pa si v poslovnem svetu, kjer želite zgraditi močno blagovno znamko, enostavno ne morete privoščiti.

Le kdo danes ne pozna profilov Lepe Afne, Komotar Minute, Ane Žontar, Rebeke Dremelj, Tjaše Deu in Cool fotra. In to je le peščica imen, ki so svojo prisotnost na družbenih omrežjih izpilili do te mere, da je le ta postala njihova dnevna zaposlitev, ki jim prinaša zadosten dohodek, za preživetje.

Če želite tudi vi spoznati male in velike trike, potem je konferenca TechGenius LAB, ki jo organizira Huawei, točno to kar potrebujete. Kako uspeti na YouTubu, Facebooku, Insagramu, kateri kanal je pravi, kako se soočiti z algoritmi, ki jih skrivajo omenjena omrežja. Kdaj je pravi čas, da hobi postane resen posel, ki prinaša dovolj sredstev za preživetje ali celo luksuz? Je pomembna slika, morda video ali beseda. Kako izbrati pravo kombinacijo teh treh. Kaj pa morala?

To so le nekatera vprašanja na katere boste dobili odgovor na konferenci, ki bo 22. januarja 2019 od 8.30 naprej v Tehnološkem Parku v Ljubljani.

Udeležba na konferenci je brezplačna, prijava pa je obvezna: https://bit.ly/tg-lab

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Sidera logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku