Računalništvo, telefonija
Življenjski slog
19.09.2022 10:19

Deli z drugimi:

Share

Kako oblikovati posebno in edinstveno fotoknjigo poletja?

Shranite nepozabne poletne spomine na najbolj unikaten način v CEWE FOTOKNJIGI!

Poletje je prav posebno obdobje v letu, ko si vzamemo čas za svoje najdražje in ga kar se da kvalitetno preživimo. Naj bo to na romantičnem oddihu na obali s partnerjem, aktivnih počitnicah s pogledom na jezera in gore z otroci, avanturističnem raziskovanju novih destinacij s prijatelji ali v sproščenem druženju na domači terasi v krogu svojih ljubljenih ali leže z najljubšo knjigo v roki. V vsakem primeru vam bodo spomini na pretekle mesece še dolgo uspeli priklicati nasmeh na obraz, zato poskrbite, da jih skrbno shranite in v njih uživate ter si pogrejete srce v prihajajočih hladnejših dnevih. Predstavili vam bomo nekaj trikov, s katerimi lahko ustvarite svojo poletno CEWE FOTOKNJIGO tako, da bo prav tako posebna in unikatna, kakor je poseben in unikaten vsak ujet poletni trenutek.

Uporabite kliparte, maske in okvirje

Če ste kreativne narave, se poigrajte s kliparti, maskami ali okvirji in s tem svoje poletje prikažite na izviren način. Fotoprogram CEWE Fotosvet ponuja številne sličice, simbole in elemente oblikovanja za različne priložnosti, tako da boste zagotovo našli tiste, ki bodo fantastično obogatili vaše poletne fotografije in jih tako naredili še bolj edinstvene. Klipartom lahko poljubno spreminjate barve in tako poskrbite za popolno barvno usklajenost vsake strani vaše fotoknjige.

Na spodnji sliki lahko vidite fantastičen primer oblikovanja časovnice potovanja – vse to z uporabo različnih klipartov, mask in okvirjev. Z le nekaj časa in ustvarjalne domišljije jih lahko prepletete tudi vi in tako ustvarite zares impresiven in popolnoma svoj oseben izgled CEWE FOTOKNJIGE. Poigrate se lahko s položaji, barvo in velikostjo elementov in tako poskrbite za unikaten izgled vaše poletne fotoknjige.

Dodajte zemljevid svojih poletnih destinacij

Fotoprogram CEWE Fotosvet vam omogoča, da v svojo CEWE FOTOKNJIGO poletja vnesete zemljevid destinacij, ki ste jih obiskali med počitnicami. Mesta lahko označite z zastavico ali drugimi oznakami, lahko pa prikažete tudi celo prepotovano pot. Zemljevid lahko uporabite kot zanimiv in pregleden uvod v vašo poletno fotoknjigo. Tako nikoli ne boste pozabili, kje ste preživeli svoje najljubše trenutke.

Uporabite okrasne premaze

Če ste ljubitelji elegantnega sloga, so okrasni premazi izbira za vas. Okrasite besedila ali motive s srebrnim, zlatim, rose-zlatim ali premazom z učinkom laka v poljubni barvi. V fotoprogramu CEWE Fotosvet preprosto izberete svoje besedilo ali enega izmed številnih oblikovalskih elementov, kot so kliparti, maske in okvirji, ter jih oplemenitite z enim izmed naštetih premazov.

Vstavite videje v svojo fotoknjigo

Ja, prav ste prebrali. V svojo CEWE FOTOKNJIGO lahko poleg fotografij vstavite tudi video! To je mogoče s pomočjo QR kode, ki se samodejno ustvari skupaj z indeksom fotografij, ko povlečete video na delovno površino v fotoknjigo. V indeksu fotografij lahko izberete poljubno prikazno fotografijo videa, QR kodo pa je mogoče prebrati s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom.

Novost, za katero smo letos prejeli prestižno nagrado – personaliziran ovitek za CEWE FOTOKNJIGO

Zdaj lahko ljubitelji fotografij uživate v še bolj privlačni embalaži za svojo CEWE FOTOKNJIGO in jo shranite v visokokakovostnem kartonskem ovitku po meri. Personaliziran ovitek ob tem da ščiti in polepša notranjost, ampak ponuja tudi prostor za zelo osebne najljubše fotografije in všečen dizajn. Pri oblikovanju ovitka imate nešteto različnih možnosti: lahko ga oblikujete enako kot naslovnico fotoknjige ali izberete drugo poljubno fotografijo, ki ste jo, ali pa tudi ne, vključili v notranjost fotoknjige, z osebnimi posvetili ali celo s kliparti.

Velika septembrska akcija na vse CEWE FOTOKNJIGE

Spomini na nepozabne dogodivščine nam vedno ogrejejo srce in nas napolnijo z ljubeznijo. CEWE FOTOKNJIGA je popolno mesto, kamor jih lahko shranite in jih podoživite in delite s svojimi najdražjimi v vsakem trenutku.

Vse do 2. oktobra lahko izkoristite našo septembrsko akcijo, kjer ob naročilu katerekoli fotoknjige s 50 stranmi,  plačate samo 26 strani – v zadnjem koraku naročila vnesite kodo za popust “CWFOTOKNJIGA2022” in poskrbite, da nikoli ne pozabite enkratnih doživetij tega poletja!


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
CEWE fotoknjiga

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem CEWE Magyarország Kft.
Za več informacij so vam na voljo pri CEWE Magyarország Kft.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem CEWE Magyarország Kft.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

DEMAR d.o.o.

Gmajna 10, 1236 Trzin, Tel: 05 907 40 61
Drzne rešitve za spletne predstavitve z dušo Obstaja agencija, ki ponuja rešitve za podjetja, organizacije, znamke in posameznike. Za vse, ki pogrešajo sodobnost, kreativnost ... Več
Zlati partner

SI SPLET d.o.o.

Ukmarjeva ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 428 94 66
V podjetju SI SPLET d.o.o. se ukvarjajo s trženjem varnostnih in drugih rešitev na področju informacijskih tehnologij. V letu 2002 so pridobili ekskluzivno partnerstvo s podjetjem ... Več
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več

CLIP d.o.o.

Ulica Bojana Belne 3, 2212 Šentilj v Slovenskih goricah, Tel: 02 320 54 03
Clip d.o.o. ponuja popolno programsko opremo za računovodstvo in tehnologijo polnjenja akumulatorjev. Pohvalijo se lahko z uporabniki tako doma kot tudi na območjih nekdanje Jugoslavije. Podjetje ... Več