Računalništvo, telefonija
16.11.2006 17:23

Deli z drugimi:

Share

iTIVI subvencionira avdio/video opremo za domači kino

Družba iTIVI je sredi novembra, z začetkom zimske naročniške akcije, svojo storitev izposoje DVDjev nadgradila s ponudbo subvencionirane Philipsove opreme za domači kino. Z razširjeno vizijo dostopne, uporabniku prijazne in celovite izkušnje domačega kina se je iTIVI odzval na razvoj potreb na trgu ponudbe filmske zabave.

Gregor Cuzak, direktor in soustanovitelj družbe iTIVi, je ob tej priložnosti povedal: “Na ravni sodobnega potrošnika je kakovostna filmska izkušnja na domu prerasla stopnjo pričakovanja in postala logična uporabniška zahteva. Menimo, da kakovost domače filmske zabave ne izhaja zgolj iz obsežnega nabora posameznih naslovov, temveč tudi iz celovitega avdiovizualnega doživetja. Zato smo se pri iTIVIju odločili, da svojim naročnikom omogočimo lažji dostop do video in avdio opreme vrhunske znamke Philips, katere nakup subvencionira iTIVI.”

Subvencionirani domači kino je na voljo vsem starim in novim naročnikom ob sklenitvi ali podaljšanju naročniškega razmerja za 12 mesecev na iTIVIjeva paketa 3 DVDji ali 5 DVDjev hkrati. Aparati, ki sestavljajo osnovne komponente hišnega kina, so razdeljeni v štiri pakete: od brezplačnega DVD predvajalnika preko sistema hišnega kina in 32-palčnega širokozaslonskega LCD televizorja do celovite kombinacije za vzpostavitev pravega kina na domu, ki vključuje vse potrebno za resnično pristno uporabniško izkušnjo.

Obenem je uporabniku na voljo prijazen način nakupovanja, ki je optimiziran do te mere, da ga vsakdo lahko opravi kar iz domačega naslanjača. Tovrstno uporabniško ugodje je iTIVI omogočil skupaj s svojimi partnerji Philipsom, spletnim nakupovalnim centrom mimovrste=) (www.mimovrste.com) ter Diners Clubom International, ki je poskrbel za možnost obročnega odplačvenja. Novi in stari naročniki lahko celoten proces nakupa opravijo prek iTIVIjevega spletnega mesta (www.itivi.si), po opravljenem spletnem nakupu pa jim spletni trgovec mimovrste=) zagotavlja varno in hitro dostavo kupljenih aparatov na dom.


Prijavi napako v članku